İNEGÖL BAYRAKLARLA DONALTILACAK

İnegölspor Asbaşkanı Mehmet Döngel, bazı açıklamalarda bulunarak, “İnegölspor’u seviyoruz. Çok güzel projelerimiz var. Bu projelerden birisi de İnegöl’ün caddelerini İnegölspor bayrakları ile donatmak. Şehrimizi lig başlamadan şampiyonluk havasına sokmak istiyoruz” dedi.

Yayınlama: 03.06.2016
1.696
A+
A-

Gazetemize açıklamalarda bulunan İnegölspor Asbaşkanı Mehmet Döngel, şu anda vaktini genel olarak İnegölspor’a ayırdığını belirterek şu ifadeleri kullandı; “Önceliğimiz işimiz ama bizler İnegölspor’u çok seviyoruz. Bu konuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnegölspor’da aktif olarak 3. yılımı geçireceğim. Bundan önceki yıllarda da aktif rol oynuyordum ama bu yıl biraz daha fazla oldu” dedi.

 

Vatandaşların İnegöllü iş adamlarının İnegölspor’a destek olmadığı görüşünün sorulması üzerine Döngel, şu şekilde cevap verdi; “Bundan önce Belediye Başkanımız Alinur Aktaş İnegölspor’a ciddi anlamda destek veriyordu. Şimdi de veriyor ama eskisi kadar değil. Artık İnegöllü iş adamları da bunun farkında. Bu nedenle bizler çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bütün iş adamlarımız bizlere tam destek veriyor. Bu da bizleri ayrıca çok memnun ediyor. Önümüzdeki günlerde yine bir dizi ziyaretlerimiz daha olacak. Bu ziyaretlerde de maddi manevi iş adamlarımızın desteklerini alacağımızı düşünüyorum” dedi.






 

Lig başlamadan ilçemizi şampiyonluk havasına sokmak istediklerini belirten Döngel, ” İnegölspor’u seviyoruz. Çok güzel projelerimiz var. Bu projelerden birisi de İnegöl’ün caddelerini İnegölspor bayrakları ile donatmak. Şehrimizi lig başlamadan şampiyonluk havasına sokmak istiyoruz. Böylece ilçe halkı da İnegölspor’a tam destek vererek o havayı yaşamış olacak. Bu sene ciddi ilerleme kaydedip PTT 1.’lige çıkacağız inşallah” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş