Kafkasspor altyapısını değerlendirdi

Kafkasspor Kulübü Altyapı Sorumlusu Uğur Kamacı, 2015-2016 sezonuyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak altyapı gruplarında büyük başarılar elde ettiklerini söyledi.

Yayınlama: 18.05.2016
837
A+
A-

Sezona başlarken koydukları hedeflerine ulaştıklarını belirten Kamacı, “Sezona başlarken en az 2 takımla Elit Lige çıkmayı ve yeni kurulan U-13 takımımızın da Elit Ligde kalmasını hedeflemiştik. Bu sezon U-17 ve U-16 Ligini şampiyon olarak U-14 Liginide 2. sırada tamamlayarak Elit Lige yükseldik. U-13 grubumuz yeni kurulan bir ekip olmasına rağmen çok iyi mücadele edip ligini 4. sırada tamamladı. Başarıda en önemli etkenin ekip ruhu olduğunu düşünüyorum. Antrenörlerimiz ve futbolcularımızın arasındaki ekip ruhunu yakaladık. Bütün hocalarımız, kendi grubu olsun olmasın hedefe giden takımlarımıza ellerinden geldiğince destek verdiler ve bu ekip ruhu başarının gelmesinde önemli bir faktör oldu” dedi.

 

YENİ HEDEF TÜRKİYEŞAMPİYONASI






Önümüzdeki yıl 5 takımın 4 tanesinin Elit Lig’de oynayacağını belirten Kamacı, “Önümüzdeki yıl U-17, U-16, U-14 ve U-13 takımlarımız Elit Lig’de mücadele edecek. Buradaki maçların zorluk derecesi daha yüksek. Kendimizi bu zorlu mücadelelere hazırlayıp Türkiye şampiyonasına gitme amacındayız. Zorluk derecesinin farkındayız. Daha çok çalışarak, daha fazla isteyerek zorlukları aşacağımızı düşünüyorum. Futbolcu kardeşlerime klasman gruplarındaki şampiyonluğun yetmemesi gerekiyor. Kafkasspor isminin olduğu her yerde mücadele vardır, karakter vardır, hedef vardır. Bizim hedefimizde önümüzdeki yıl en az 1 grupla Türkiye Şampiyonasına gitmek. Bu hedefe ulaşmak içinde gereken mücadeleyi göstereceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

GENÇ TAKIM HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTI

Başarının yanında başarısızlığa da dikkat çeken Kamacı, “Bu sezon genç takım olarak gruptan çıkamadık. İnegöl derbilerinin tamamını kazanmamıza rağmen Arabayatağı ve Dikkaldırım’ın gerisinde kalarak Play-Off’lara gidemedik. Benim için bu sezonda en büyük hayal kırıklığı U-19 olmuştur. Bu sezon bu başarısızlığı genç takım düzeyinde unutturmak istiyoruz” diye konuştu.

 

EĞİTİMLERİNİ TAKİP EDİYORUZ

Futbolcuların okuldaki eğitim ve devamsızlık durumlarını kontrol etmeye başladıklarını belirten Kamacı, “Bizim açımızdan geç kalmış bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Birkaç oyuncumuzun okuldaki davranışları bizi gerçekten çok üzdü. Yeteneği ne olursa olsun okulda öğretmenine saygı göstermeyen bir oyuncumuzun bizimle devam etmesi mümkün değildir. Önümüzdeki yıl okullarla iletişimimiz artarak devam edecektir. Bizim için en önemli unsur okuldaki eğitimdir. Bu eğitimin de temel unsuru öğretmenlerimizdir” ifadelerini kullandı.

 

ANTRENÖR VE FUTBOLCULARA TEŞEKKÜR

Kamacı, “Bu başarı tamamen antrenörlerimizin ve futbolcularımızındır. Yönetim kurulu olarak biz onların arkasında durarak destek verdik. Bu başarıda emeği geçen antrenörlerimiz Aydin Ungan, Özkan Özel, Refik Şaffak, Mustafa Atar, Özden Suvat, Ümit Çağın, Vahap Şenol ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca neredeyse tüm altyapı maçlarımıza gelen A takım oyuncularımız Serdar Şenvardar, Ömer Faruk Boz, Burak Yavuz, A takım antrenörümüz Eser Pullu ve Başkanımız Metin Ungan’a teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş