2. YARIDA DAHA İYİ OLACAĞIZ

Kafkasspor Genel Kaptanı Hüseyin Arık, son oynadıkları Milletspor maçını ve ilk yarıyı değerlendirdi. Arık, “2. yarıda daha iyi olacağız” dedi.

Yayınlama: 27.12.2016
817
A+
A-

Milletspor maçında takımın hırsı ve mücadelesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Arık, “Şansız bir şekilde maçın başında 1-0 geriye düştük. Genç bir takım olmamız dolayısıyla maçın başında geriye düşmemiz, kendi açımızdan olumsuz olabilirdi fakat oyuncularımız bu golü etkisinden kurtulup beraberlik için atak yapmaya başladık ve çok geçmeden de beraberlik golünü genç oyuncumuz Serdar’la bulduk. İkinci yarıda mücadelemizi ve güzel oyunumuzu devam ettirerek, önce Ferdi Çelebi’yle daha sonrada Şerif’le bulduğumuz gollerle maçı 3-1 kazanmasını bildik. Bizim açımızdan galip gelmenin yanı sıra, atılan 3 golünde altyapımızda oynamış oyuncular tarafından atılması bizleri ayrıca gururlandırdı. Bu galibiyetten dolayı oyuncularımızı, teknik kadromuzu ve bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

 

İlk yarıyı 17 puanla kapattıklarını belirten Arık, “Sezon başı yapılanmamız doğrultusunda aldığımız 17 puanın iyi olduğunu düşünüyorum. Şansız bir şekilde kaybettiğimiz Duaçınarıspor ve Demirtaşspor maçları var. İlk yarıda kayıp olarak bu maçları gösterebilirim. Üst sıraları zorlayan yüksek bütçeli takımlara karşı oynadığımız maçlarda takımımızın saha içerisinde verdiği mücadele çok iyiydi. İkinci yarıda da oyuncularımızın ayni mücadeleyi ve hırsı göstereceklerini düşünüyorum. İkinci yarı da daha iyi olacağımızı düşünüyorum” dedi.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş