Tarsus’ta İnegölspor rüzgarı

Hazırlık masüsabakalarında aldığı mağlubiyet ve beraberlikle taraftarını üzen ve ligi üst sıralarda bitirmek için ümitlerin azalmasına neden olan İnegölspor, Tarsus deplasmanında şov yaparak 2-0 galip geldi.

Yayınlama: 06.09.2015
929
A+
A-

Hazırlık maçlarının ardından lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen temsilcimiz İnegölspor, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu’na konuk oldu.

 

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI






İlk yarıda iki takımda girdiği gol pozizyonlarını değerlendiremeyince ilk yarıdan gol sesi çıkmadı.

 

İNEGÖL 2. YARIDA AÇILDI

Soyunma odasına 0-0’lık skor ile giren İnegölspor, 2. yarıda adeta performans arttırdı. Dakikalar 60’ı gösterdiğine sahneye çıkan Ekrem Sarıçam, Tarsus ağlarını sarsarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden 12 dakika sonra yeni transferlerden Ergün Çakır’ın attığı gol ile İnegölspor Tarsus deplasmanından 3 puan ile döndü.

 

YENİ TRANSFERLER GÖZ KAMAŞTIRDI

Hazırlık müsabakalarında da performansı ile izleyicilerin ümit beklediği isimlerden birisi olan Ekrem Sarıçam, hazırlık maüsabakalarının ardından ligde de gollerine devam ediyor. Bir diğer yeni transfer Ergün Çakır ise attığı gol ile İnegölspor’un rahat bir galibiyet almasında önemli pay sahibi oldu.

 

STAD: Tarsus Burhanettin Kocamaz

 

HAKEMLER: Ali Karatutlu, Ömer Tevfik Özkoç, Murat Emre

 

TARSUS İDMAN YURDU: Behram Zülaloğlu, Zafer Aydoğdu, Engin Aktürk, Fırat Hekimoğlu, Gökhan Çalışır, Samet Gül, Ferhat Duman, SinanAyar, Şamil Ünal, Alper Yener, Koray Kurt                                  

 

YEDEKLER: Erşen Çilingir, Mehmet Ali Kıran, Hakan Sayar, Oğuz Sabankay, Ümit Can Batman, Ergun Cengiz, Mehmet Uzun                       

 

İNEGÖLSPOR: Tevfik Altıok, Kemal Hastürk , Ahmet Devret, Bilal Özdemir, Türket Toptaş , Yasin Görkem, Bülent Kocabey, Erdi Zengin, Mehmet Ayaz, Ergün Çakır, Ekrem Sarıçam

 

YEDEKLER: Atilla Özmen, Mustafa Vargel, İlyas Yılmazer, Emrah Dağ, Levent Kale, Fatih Şerifoğlu, Furkan Aydın   

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş