“Tek çözüm galibiyet”

İnegöl Belediyespor Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, 3-0’lık Maliye Milli Piyango maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Aksoy, “Sporcuların çok çabuk kendine olan güven olayı sarsılıyor. Tek çözüm galibiyet” dedi.

Yayınlama: 03.02.2015
562
A+
A-

İnegöl Belediyespor Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, sporcuların antrenmanlarda etkili performans sergilediklerini ama bunu maçlara yansıtamadıklarını ifade etti.

 

MÜCADELE ETMEMİZ LAZIM






Sporcuların kendine olan güvenlerini sağmaları için galibiyete ihtiyaçları olduğunu belirten Aksoy, “”Kötü oynuyoruz. Kendi sahamızda normal beklentimizin çok altında top oynadık. 1 haftadır kendi salonumuzda servis idmanı yapıyoruz. O servis idmanlarındaki etkili servislerimiz maça geldiğimiz zaman saman alevi gibi çok yakıp sönüyor. Bu arka arkaya alınan mağlubiyetlerin verdiği olumsuz etki. Sporcuların çok çabuk kendine olan güven olayı sarsılıyor. Çözüm tek galibiyet. Muhakkak ve muhakkak galibiyet almak gerekiyor. Kötü oynadık. Yani şuanda Maliye Milli Piyango’nun iyi oynadı diye değerlendirme yapmamdan önce biz çok kötü oynadık. Kendi sahamızda almamız gereken puanlar yerine 3-0 mağlup olarak kaybettiğimiz maçtan bahsediyorum. Maliye Milli Piyango bu deplasmanda bizi 3-0 yendi. Tebrik ediyorum. Söylenecek başka bir şey yok. Bundan sonraki maçımıza bakacağız. Bundan sonra Beşiktaş deplasmanımız var. Bu maç olmadı o maçla devam edeceğiz. Mücadele etmemiz lazım. Takım olarak biraz daha o havayı teneffüs etmemiz lazım. Şuanda o havayı kaçırdık. O havayı çok çabuk almamız lazım. Büyük ihtimalle play out’a gidiyoruz.  Play out’a gittiğimiz zaman bizim aşağı gruptaki takımların puan aldığı bir konumda biz puansız kapatıyoruz. Play out’tan önce o puanlar taşınacağı için önemli. Muhakkak ve muhakkak puanlar götürmemiz lazım play out maçlarına” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş