TOKİ Bursa’dan 3’ncülükle döndü

Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 2013- 20014 Eğitim Öğretim yılı Ortaokullar arası Futbol müsabakalarında Bursa il genelinde yaklaşık 300 okulun katıldığı 2. Küme yıldız Erkek futbol da TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Futbol Takımı Bursa 3.’sü oldu.

Yayınlama: 09.05.2014
1.464
A+
A-

Yarı finaldeki rakibimiz olan Yıldırım Zübeyde Hanım Ortaokulu’nam mağlup olan TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Futbol Takımı, Yıldırım Ali Rıza Bey Ortaokulu ile oynanan müsabakada penaltılarla rakibini mağlup ederek 3. oldu.

 

PENALTILARLA 5-3 YENEREK 3. OLDUK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Metin DOĞAN, “Yoluna İnegöl’de yapılan ön eleme gruplarına kalarak başlayan okulumuz, gruptan 2. olarak çıktıktan sonra, 2.turda Yıldırım Belediyesi Ortaokulu’nu elemiş 3. tura yükselmiştir. 3. turda da İnegöl Yenice 19 Mayıs Ortaokulunu eleyerek, 4. tura çıkmıştır. 4. turda ise Yıldırım Şehit Bülent Arslan Ortaokulunu 3-0 gibi net bir skorla geçerek 5. tura yükselmiştir. 5.tur grup mücadelelerinde, Yıldırım Davut Dörtçelik Ortaokulunu 1- 0 yenerek averajla 2. olan okulumuz futbol takımı yarı finale yükseldi. Yarı finaldeki rakibimiz olan Yıldırım Zübeyde Hanım Ortaokulu ile salı günü saat 12.00 de Bursa Atıcılar sahasında oynanan maçta 2-1 mağlup olduk. 08.04.2014 Perşembe günü Yıldırım Ali Rıza Bey Ortaokulunu oynanan 3.’lük maçında normal süresi 0-0 bittikten sonra, penaltılarla 5-3 yenerek 3. olduk. Bu başarıda emeği bulunan bütün öğrencilerimize ve Beden Eğitimi öğretmenize teşekkür ederim” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş