Trabzonspor hocaları öğrencileri izleyecek

Geçtiğimiz aylarda Trabzonspor yetkilileri ile bir araya gelerek Trabzonspor’un resmi futbol okulunu açan Karadeniz Güvenspor, öğrencilerini Bursa’da düzenlenecek olan seçmelerde Trabzonspor hocalarının huzuruna çıkaracak.

Yayınlama: 06.08.2014
878
A+
A-

Karadeniz Güvenspor’lu öğrenciler, 20 Ağustos’ta Bursa’da düzenlenecek olan seçmelerde Trabzonspor hocalarının huzuruna çıkıyor.

 

YAKLAŞIK 35 ÖĞRENCİMİZ VAR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Karadeniz Güvenspor Kulübü Başkanı Metin Öztürkoğlu, “Karadeniz Güvenspor Kulübü olarak bundan 1 ay önce başlatmış olduğumuz futbol okulları programları çerçevesinde çalışmalarımız devam ediyor. Bununla beraber ayın 20’sinde Bursa’da tertip edilecek ve Yalova, Orhangazi, Nilüfer, Bursa merkez ve İnegöl olmak üzere Trabzonspor Futbol Okulu seçmeleri yapılacak. Biz de kulüp olarak daha 1 aylık bir süre olmasına rağmen turnuvaya iştirak edeceğiz. Yine bununla alakalı 05 Ağustos tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan bir toplantıya katılıyoruz. 20’sinde de Trabzonspor’un altyapı hocalarının iştiraki ile Bursa’da tertiplenecek olan okullararası futbol turnuvasında boy göstereceğiz. Şuan okulumuzda yaklaşık 35 öğrencimiz var. Kayıtlarımız aynı şekilde devam ediyor. Yaz ve kış dönemi şeklinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan sonra da aynı şekilde öğrencilerimizi okulumuza bekliyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş