Türkiye’yi temsil edecekler

Şekerspor Kick Boks Antrenörü Harun Alan, bünyelerindeki sporcuların ilçemizi ve ilimizi başarıyla temsil ettiklerini, önümüzdeki Dünya Şampiyonası’nda da ülkemizin başarısı için ter dökeceklerini bildirdi.

Yayınlama: 26.07.2016
4.395
A+
A-

Şekerspor Kick Boks Anterörü Harun Alan,kulüp bünyesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

 

İNEGÖLLÜ GENÇ DÜNYA ŞAMPİYONASINDA






Şekerspor Kick Boks Anterörü Harun Alan, “12-22 Mayıs’ta Samsun’da Türkiye Kick Boks şampiyonası yapıldı. Bir sporcumuz Samsun’da Türkiye şampiyonu oldu. 17 Ağustos’ta kampa gidecek. 27 Ağustos-3 Eylül arası da İrlanda’da Milli Takım maçlarına gidecek. İnşallah Dünya Şampiyonasında İnegöl’ü, Bursa’yı ve kulübümüzü çok iyi bir şekilde temsil edeceğine inanıyorum.”

 

7’DEN 70’E HERKESİ BEKLİYORUZ

“7 yaşından 70 yaşına kadar herkesi salonumuza bekliyoruz. Herkese spor yaptırabiliyoruz. 11 yaşında, 27 yaşında Türkiye şampiyonu olmuş sporcumuz var. 33-35 profesyonel K1 maçlarında dövüşen sporcularımız var. Salonumuzdan 3 sporcu K1 Türkiye Şampiyonasına katılıp Türkiye Şampiyonu oldular. Avrupa Şampiyonu sporcularımız var. Dünya Şampiyonasına katılan sporcularımız var. 7 yaşında spora başlayıp 45 yaşına kadar müsabık olarak spora salonumuzda devam edebiliyorlar.”

 

HAFTADA 6 GÜN ANTRENMAN YAPIYORUZ

“Haftanın 6 günü akşam 19.00’da açıp 23.30’a kadar salonumuz açık. Saat 19.00-20.30 arası miniklerin antrenmanı, 7 ile 11-12 yaşı arasında olanların antrenmanları var, 11-12 yaşından büyüklerin antrenmanları 20.30-21.30 arası antrenmanları var.  18 yaş üstününde 21.30’dan sonra salonumuzda antrenmanları var.”

 

TELEVİZYON YAYINLARI SPORUMUZA İLGİYİ ARTTIRDI

“Televizyonlarda Kick Boks maçları yayınlanması, sporumuza ilgiyi ve potansiyeli aşırı şekilde arttırdı. Yıllar önce bu akımı Tarık Solak başlattı. Tarık Solak sayesinde Kick Boks çok ön plana çıktı. Ondan sonra K1’ler başladı. Tarık Solak zamanında A1’ler vardı, o görsel ve paralı maçlar yaptırıyordu. Ondan sonra profesyonel K1 maçları başladı. Avrupa ve dünya olarak profesyonel maçlar yapıldı. Bu akım sporumuza olan potansiyeli arttırdı. Televizyonlar bizim önümüzü çok iyi açtı.”

 

SPOR DERS BAŞARISINI ARTTIRIR

“Spora zaman ayırıp da derslerim kötü diyen hiçbir öğrencimiz yok. Sosyal birimlerde birinci olan öğrencimiz burada, okuduğu okulları birincilikle bitiren öğrencilerimiz burada, okullarında başarılı olup Türkiye Şampiyonu olan öğrencilerimiz burada… Spor yapan öğrenciler önümüzdeki yıldan itibaren TEOG sınavında yüzde 30 ek puan alacaklar. Milli sporcular üniversiteyi kazandıkları takdirde devlet onlara geri ödemeksizin her ay bin 400 TL maaş bağlıyor. Devletimizin istediği tek şey derslerin kötü olmasın ve spora devam edin” ifadelerini kullandı.

 

HABER: Recep DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş