Transfer taarruzu devam ediyor

İnegöl Kurtuluşspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılı ekip son olarak Bursa Hamitlerspor’da forma giyen Mustafa Kaçar’ı kadrosuna kattı.

Yayınlama: 11.08.2015
725
A+
A-

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İnegöl Kurtuluşspor’da bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Kulüp Başkanı Talha Öziş, Yönetim kurulu üyeleri Ufuk Güneş ve İbrahim Demirtaş imza töreninde hazır bulundu.

 

2015-2016 sezonuna Bursa Süper amatör ligde mücadele edecek olan temsilcimiz son olarak geçtiğimiz sezon Bursa Hamitlerspor’da forma giyen Mustafa Kaçar’ı kadrosuna kattı. Genç oyuncu 20 yaşında sağ açık pozisyonunda oynuyor.






 

TRANSFERLERİMİZİ OLDUKÇA PLANLI ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

İmza törenin ardından açıklama yapan Genel Kaptan Ufuk Güneş “Hedeflerimiz doğrultusunda çok sayıda transfer gerçekleştirdik. Bursa süper Amatör Lig’de mücadele ederken çok büyük paralar harcayarak başarının geleceğini düşünmüyoruz. Transferlerimizi oldukça planlı şekilde gerçekleştiriyoruz. İhtiyacımız olan futbolcu kardeşlerimizi teknik ekibimizin raporları doğrultusunda takımımıza kattık ve katmaya devam ediyoruz. Bu sezon taraftarlarımıza kaliteli futbol izletmek istiyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş