Yarı finalistler belli oldu

5. Hasanpaşa Köyler Arası Bahar Futbol Turnuvası’nda grup maçları sonunda yarı finale yükselen 4 takım hafta sonu oynanan maçlar sonunda belli oldu.

Yayınlama: 07.05.2016
547
A+
A-

Pazar günü oynanan maçların ardından Ortaköy, Süpürtü, Kulaca, Çavuşköy takımları yarı finale yükseldiler. Karşılaşmalara İnegöllü sporseverler yoğun ilgi gösterdi.  

 

İlk karşılaşma Hasanpaşa ile Gazelli arasında oynandı. Heyecanlı ve zevkli mücadelenin sonunda maçı 7–5 kazanan Gazelli oldu. Bu galibiyet Gazelli’nin gruptan çıkmasına yetmedi.






 

Günün diğer müsabakasında Ortaköy ile Çavuş köy karşılaştı. Ortaköy futbol takımı ilk yarının son dakikakalarında 2-1 önde iken 10 kişi kaldı. İlk yarı bu sonuçla bitti. İkinci yarı 10 kişi kalan Ortaköy daha iyi ve üstün bir futbol sergileyerek sahadan 4-1 üstünlükle ayrıldı. Bu sonuçla her iki takım yarı finale yükseldi. Maçtan sonra yarı finale yükselen Ortaköy taraftarları ve futbolcuları büyük sevinç yaşadılar.

 

Günün dördüncü ve son karşılaşması gruptan çıkmayı garantileyen Kulaca ve Süpürtü köyleri arasında oynandı. Bol gollü ve zevkli geçen maçı Kulaca köyü 5-1 gibi farklı skorla kazandı.

 

Yarı final karşılaşmaları Pazar günü Saat 14.30’da Ortaköy ile Süpürtü Köyü arasında, saat 16.30’da Kulca ile Çavuşköy arasında oynanacak.

 

HABER: İsmet CİNKARATAŞ

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş