Yönetim Yıldırım’la devam dedi

İnegölspor Yönetim Kurulu üyeleri, dün tesislerde bir basın toplantısı düzenleyerek hem Kocaeli Birlikspor müsabakasının ardından yaşanan tatsız olayları değerlendiler hem de Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ın görevine devam edeceğini söylediler. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 10.03.2015
715
A+
A-

negölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, yönetim olarak Teknik Direktör Şaban Yıldırım’la yola devam edeceklerini belirterek; “Kendimizi toparlayacağımıza ve hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

SARIYER MAÇINDAN GALİBİYET İSTİYORUZ






Toplantıda konuşan İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, “Ligin bitimine 8 hafta kaldı. Şuanda 45 puanla 3. sıradayız. Son 2 hafta sahamızda istemediğimiz sonuçlar aldık. Elbet de bu sonuçlar taraftarımız kadar bizleri de üzdü. Bizler bu göreve geldiğimizde önümüze bir hedef koyduk ve bugüne kadar bu hedef doğrultusunda çalıştığımız gibi bundan sonra da aynı gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu hafta Sarıyer ile deplasmanda zor bir maçımız var. Dileğimiz; takımımız moral ve güç olarak Cuma gününe hazır olsun, oradan alacağı sonuçla şehri tekrar havaya soksun. Bir takım başarılı olacaksa bu sadece yönetimle, teknik heyetle, futbolcuyla olamaz. Eğer başarı bekleniyorsa muhakkak bunun içerisinde taraftar ve şehirde yaşayan insanların inanmaları ve destek vermeleri gerekiyor. Sezon başından beri İnegöl halkı gerek kombine alımıyla gerek verdikleri reklamlarla gerek üstlendikleri deplasman sponsorluklarıyla kulübüne sahip çıkmış ve hala aldıkları formalarla sahip çıkmaya devam ediyorlar. Bizlere hiçbir zaman 21 kişilik yönetici hissettirmedikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

ONLARI TARAFTAR OLARAK KABUL ETMİYORUZ

Taraftarımız sezon başından beri gerek iç gerek dış sahada takımlarını sonuna kadar centilmence desteklediler, her zaman takım için itici bir güç oldular. Sezon başından beri dikkatli davranıp kulübe maddi manevi zarar vermediler. Geçen hafta sahamızda yaşanan Kocaeli Birlikspor maçına gelince elbette bu fedakârlığı yapıp maçlarda yerini alan insanların eleştiri hakkı vardır. Kendi fikirlerini söylemeye ve paylaşmaya hakları vardır. Bugüne kadar beraber olmamız gerekiyor dediğimiz insanların eleştirilerine saygı duyuyoruz ama düşünün ki bir takım ligde 3. sırada ve sahasında oynadığı son maçı kazanmış olsa liderle arasındaki puan farkı 5 olacak. Böyle bir maç oynanırken seyirci teknik direktörünü istifaya davet ediyor ve birkaç kişi sonuca bakmaksızın yedek kulübesinin arkasından teknik direktörüne ve futbolcusuna küfrediyor. 1-0 devam eden maç daha bitmeden yaşanan bu olayların takımımıza hiçbir faydası olmadığı da bir gerçektir. Keşke küfür hariç tüm bu eleştiriler 90 dakikanın sonunda yaşansaydı. Ayrıca 90 dakika küfür eden ve maç sonunda teknik direktörüne tacizde bulunan birkaç kişiyi de İnegölspor taraftarı olarak kabul etmiyoruz. Gerçek taraftarımızdan da bu tip olayların önüne geçmelerini bekliyoruz. Sonuç olarak hepimiz aynı geminin içerisindeyiz, hepimiz bu takımın başarılı olmasını istiyoruz. Bunun için ayrılık değil birlik zamanıdır. En ufak bir ümit kalana kadar bu işi hep beraber kovalamalıyız. Kalan 8 haftayı sezona yeni başlamış gibi birlik ve beraberlik içersinde tamamlamalıyız. Bizim için itici güç olan şehir halkını ve taraftarımızı yine yanımızda görmek istiyoruz. Bizler bu camianın önüne bir hedef koyarak geldik. Bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu kulüp kimsenin malı değil, İnegöl halkının kulübüdür. Eğer sezon sonunda hedeflediğimiz başarıyı yerine getiremezsek gereği neyse yerine getiririz” şeklinde konuştu.

 

HAKARET EDECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM

Şaban Yıldırım’ın seyirciye tepkisinin sorulması üzerine konuşan Erim, “Şaban hocanın seyirciye hakaret içeren bir tepkisinin olacağını düşünmüyorum. Yapı olarak teknik direktörümüzü tanıdığımız için böyle bir diyaloga girdiğini düşünmüyorum” diye konuştu.

 

BUNLAR FUTBOLUN İÇİNDE VAR

Erim, Sarıyer müsabakasında olası puan kaybı sonrasında teknik direktörle ayrılığın söz konusu olup olmayacağının sorulması üzerine ise; “Bizler burada yönetim kuruluyuz.  Ligin 26. haftasındayız. 1. haftadan itibaren futbolcumuzun ve teknik heyetin artısını eksisini hep konuştuk. Bugün insanların beklediği şey 10. haftada da 15. haftada da olabilecek şeyler, bunlar futbolda var ama yaptığımız toplantılarda Şaban hocayla bu işe devam etmeye karar verdik. Sarıyer maçından sonra fikrimiz değişir değişmez o, o maçın ardından değerlendirilecek şeydir ama biz bugüne kadar yaptıklarıyla, takıma verdikleriyle bu maça Şaban hocayla çıkmaya karar verdik” dedi.

 

HEDEFE ULAŞACAĞIZ

Ligin ikinci yarısında yaşanan düşüşün sebebinin sorulması üzerine konuşan Erim, “Takım 2. devre özellikle Göztepe maçının ardından yaşanan sakatlıklarla arzu ettiğimiz oyunu oynamamaya başladı. 2, 3, 4, 5 oyuncu dedik. Bunun futbolda bir garantisi yok. 11 oynayan 2 oyuncumuz sakatlandı. 4 oyuncu alsaydık bu sakatlık 4 tane olmazdı diye bir garanti de yok. Kadromuzun genişliğine, altyapımıza güvendik, ligi bu şekilde bitirebiliriz dedik. Nasip böyleymiş, biten bir şey yok. Sezon sonuna kadar en ufak bir ışık varsa o ışığı kovalamaya devam edeceğiz. Hava şartları, sahaların böyle olması gibi birçok sebep var ama rakiplerimiz de aynı sahalarda oynuyor. Biz kendimizi toparlayacağımıza ve hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş