Yaz Okulu’nda matematik öğrenecekler

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Kafkasspor, Yaz Spor Okulu kapsamında sporun dışında çocukların eğitim alanında da gelişimlerine yardımcı olabilmek için eğitimlerini başlatıyor.

Yayınlama: 03.07.2014
708
A+
A-

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Kafkasspor, Yaz Spor Okulu kapsamında öğrencilerine ücretsiz matematik kursu vermeye başladı.Konuyla ilgili dün bir basın açıklaması gerçekleştiren Kafkasspor Altyapı Koordinatörü Aydın Ungan, kursların Cumartesi ve Pazar günleri Yaz Spor Okulu antrenmanı öncesi Kafkasspor Antrenman Tesisleri’nde Vehbi Koç İlköğretim Okulu öğretmeni Özden Suvat tarafından verileceğini ifade etti.

 

Ungan, “Çocuklarımızın eğitimine bir nebze de olsun katkıda bulunmak, derslerde başarılarını arttırmak için yaz döneminde ücretsiz matematik kursu projesini gerçekleştirdik. Burada bize destek veren öğretmenimiz Özden Suvat’a çok teşekkür ediyorum.  Kursumuz ikinci ve üçüncü sınıfa geçen öğrencilerimize hitap etmektedir.  İnşallah önümüzdeki  yıl sınıf sayısını arttırarak daha fazla öğrencimizin eğitimine katkıda bulunmak istiyoruz” şeklinde konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş