Yaz Spor Okulları çalışmalara başladı

İnegöl Belediyesi Spor tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okullarında çalışmalar başladı. İlk etapta 8 branşta 224 sporcunun katıldığı Yaz Spor Okullarının 2. Etap kayıtları da devam ediyor.

Yayınlama: 23.07.2015
756
A+
A-

İnegöl’deki öğrencilerin yaz aylarının daha verimli geçirmeleri adına yılladır düzenlenen Yaz Spor Okullarının ilk etap çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

 

Dün Kültür Park içerisinde bulunan spor salonunda eğitimleri devam eden sporcuları ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yoğun bir eğitim dönemini geride bırakan öğrencilerin yaz tatillerini doğru değerlendirme, kötü alışkanlıklardan uzak, spor ile stres atmalarını ve boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirmelerini istediklerini söyledi.






 

224 SPORCU EĞİTİM ALIYOR

Aktaş burada yaptığı açıklamasında şunları dile getirdi: “Halkımızdan gelen talepleri dikkate alarak Yaz Spor Okulumuzu bu yıl toplam 10 branşta düzenliyoruz. Ancak Halter ve Güreş branşlarında kayıt olmadığı için 8 farklı branşta çalışmalarımıza başladık. 10. sunu düzenlediğimiz Yaz Spor Okulları 1. Dönem kayıtlarımız tamamlanmış olup 2. Dönem kayıtlarımız devam etmektedir. Spor branşlarımız; Voleybol, Basketbol, Yüzme, Masa Tenisi, Kort Tenisi, Güreş, Halter, Cimnastik, Taekwondo, ve HİS. Basketbol, Masa Tenisi ve Voleybol çalışmalarını Belediye Spor Salonunda, Kort Tenisi çalışmalarını Kültürpark içindeki tenis kortumuzda, Yüzme branşımızı Otel Angelacoma’nın Yüzme Havuzunda, Taekwondo Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksinde, Cimnastik Kültürpark içi Belediye Spor Salonunda, Güreş Alanyurt Yunus Emre Spor Salonumuzda, Halter çalışmalarımız Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonumuzda çalışmalarını sürdürmektedir. Şu anda Yaz Spor Okulları 1. Dönem kayıtlı öğrenci sayımız; Voleybol 35 kişi, Basketbol 48 kişi, Yüzme            58 kişi, Masa Tenisi 18 kişi,           Jimnastik 18 kişi, Kort Tenisi 35 kişi, Taekwondo 12 kişi şeklindedir. Toplamda 1. Dönem kayıt yaptıran 224 sporcumuza hizmet vermekteyiz.”

 

2. DÖNEM KAYITLARI DEVAM EDİYOR

“Düzenlemiş olduğumuz Yaz Spor Okulları çalışmalarımız ile ilçemizde yetenekli yavrularımıza daha düzenli ve programlı spor yapma imkânı sunarken, sporu ilçe geneline yayma hedefimizi de hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Yaz spor okullarımıza gelen öğrencilerimizden ilgili spor branşında yeteneklerini ön plana çıkaran ve bu spor branşında ilerleme kaydetmek isteyen çocuklarımızı kulüp çalışmalarına alarak lisans çıkarıp kulübümüzün lisanslı sporcusu yapacağız. Ayrıca bir kez daha buradan 2. Dönem kayıtlarımızın devam ettiğini değerli velilerimize hatırlatmak istiyorum. Ben bu vesile ile tüm ilçe halkımızı sağlıklı bir yaşam için Yaz Spor Okullarımıza kayıt yaptırmaya davet ediyorum.” 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş