“İnegöl halkından özür diliyoruz”

İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç ve Teknik Direktör Şaban Yıldırım, Spor Toto 2. Lig Play-Off Final maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Eşref Güç, “Bu değerli kupayı İnegölspor çatısı içine sokamadığımız için taraftarlardan İnegölspor halkından özür diliyoruz” dedi.

Yayınlama: 27.05.2015
712
A+
A-

Eşref Güç, Kupayı İnegöl getirmeyi çok istedikleri ama bunu gerçekleştiremediklerini ifade ederek, 1461 Trabzonspor’a başarılar diledi.

 

ONURSAL BAŞKANIMIZ BİZİ SONUNA KADAR BİZİ DESTEKLİYOR






Güç, şöyle konuştu: “Öncelikle bu değerli kupayı İnegölspor çatısı içine sokamadığımız için taraftarlardan İnegölspor halkından özür diliyoruz. Ancak biz göreve geldiğimiz günden beri bir şekilde şampiyonluğa inanmıştık. En azından Play-Off oynayacağımıza inanmıştık. Allah bunu bize nasip etti. Sonu iyi gelmedi. Futbolcu kardeşlerimiz özverili oynadılar. 1-0 mağlup duruma düştük. 1-1 yaptık. 2-1 mağlup olduk 2-2 yaptık. Ama maalesef zamansız değişiklikler 2 sakatlığımız oldu. İlk yarıda 15. dakikada Uğur’un sakatlanması. 45. Dakikada Muharrem’in sakatlanması. Bizim maalesef ikinci yarı adam değişiklikleriyle alakalı sistemimizi bozdu. Dinlenmiş oyuncu sokamadık. Bunda bize sıkıntı yaptı. Gerçekten takımımız mükemmel futbol oynadı. Zaten 1461 Trabzon korktuğumuz en tehlikeli takımdı. Tecrübesi olan 1.Ligden düşen takımdı. Altyapısı Trabzonspor’un altyapısı olan kuvvetli olan bir takımdı. Onlarda bizden fazla istiyorlar. Bizde onlar kadar istedik ancak maalesef penaltılarla elendik. Buraya kadar gelmek doğrusunu konuşmak gerekiyorsa çok güzel bir şey. Ancak yeterli değil. Ancak İnegöl halkı bize bunu yeterli olarak gösterdi. İnegöl halkı bize güvendi. İnegöl halkı bizim arkamızda durdu. Taraftarlarımız sağ olsunlar en güzel desteği verdiler. İnegöl’ün ne kadar heyecanlı olduğunu gördük. Dev ekranlar kurulmuş. İnegöl’de kalabalık had safhadaydı. Hep İnegölspor konuşuluyordu. Bu sadece İnegöl’de değil Bursa’da da öyleydi. Allah razı olsun herkesten. Olmadı. Ama hayat devam ediyor. İnşallah İnegölspor’u layık olduğu yere en kısa zamanda ama biz taşırız ama başka arkadaşlar taşır. Yapacak bir şey yok. Bundan sonra önümüze tekrar bakacağız. Yeniden yapılanmak lazım. İyi düşünmek lazım. Çünkü İnegölspor her zaman var. İnegölspor olduğu sürece de bizler desteği sonuna kadar vereceğiz inşallah.  Burada emeği geçen büyüklerimize teşekkür ediyorum. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İlçe Kaymakamımız Ali Akça, Onursal başkanımız Alinur Aktaş sağ olsunlar ayaklarına sağlık maça geldiler. Onursal Başkanımız bizi sonuna kadar bizi destekliyor. Bu arada Albimo Mobilya sahibi Bilal Gömeç’e verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizimle çok ilgilendi. Orada sponsorumuz oldu. Bize orada her türlü yardımı gösterdiler. Alanya halkı bizi destekledi. Onlara da çok teşekkür ediyoruz. Bir çok takımın taraftarı bizi destekledi onlara ve taraftarlara teşekkür ediyoruz. İnşallah böyle finaller ama seneye ama bir dahaki seneye her zaman görürüz. Keşke kazanan biz olsaydık. Nasip değilmiş. Bundan sonra 1461 Trabzon’un yolu açık olsun demekten başka çaremiz yok. Allah onların yolunu açık etsin.”

 

KADERİMİZ BÖYLE DİYECEĞİZ

Teknik Direktör Şaban Yıldırım ise, “Rakibimizi tebrik ediyorum. Her şampiyonluk çok değerli… Sezon başından beri çok istekliydik. Şampiyonluğa ulaşmayı çok istiyorduk. Geçmişe bakarken kader nazarıyla bakılabilir. Kaderimiz böyle diyeceğiz. Oyunda erken sakatlıklara kadar oyun biraz daha bizdeydi. Biraz da oyuna hâkim gibiydik ama sakatlıklardan sonra hem ön taraftaki düzenimiz bozuldu hem de oyunun ilerleyen bölümlerinde istediğimiz hamleleri yapamadık. Sonuçta diyecek ve yapacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş