Yaz Spor Okulları tamamlandı

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu yıl Bu yıl 9. su düzenlenen ve 16 Haziran itibarı ile başlayan Yaz Spor Okulları öğrencilerine sertifikalarını verdi.

Yayınlama: 09.07.2014
1.016
A+
A-

Belediyespor Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen sertifika törenin çok sayıda örenci ve velileri de katıldı.

 

10 BRANŞTA DÜZENLEDİK






Sertifika töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Aktaş, “İnegöl Belediyesi olarak; öğrencilerin, spor yaparak tatil dönemlerini verimli ve keyifli şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla Bu yıl 9. sunu düzenlediğimiz Yaz Spor Okulları 1.dönem çalışmalarına 16 Haziran itibarı ile başlamıştık. Halkımızdan gelen talepleri dikkate alarak bu yıl Yaz Spor Okulumuzu; Voleybol, Basketbol, Yüzme, Masa Tenisi, Kort Tenisi, Güreş, Halter, Cimnastik, Taekvvondo, ve His olmak üzere çalışmalarımızı toplam 10 branşta düzenledik” dedi.

 

SABAH SPORU DEVEM EDİYOR

Hafta içi hergün sabah sporunun da devam ettiğini belirten Aktaş, “Ücretsiz olarak düzenlediğimiz; Sabah Sporumuzu hafta içi her gün Kültür Park içi, Yenice Spor Salonu önü ve Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksi’nde ve ilçe stadyumunda olmak üzere 4 farklı noktada; 06.45-08.00 saatleri arasında gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

TAMAMLAMIŞ BULUNUYORUZ

Yaz okullarının tamamlandığını ifade eden Alinur Aktaş, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: 16 Haziran itibarı ile başladığımız Yaz Spor Okulu 1.dönem çalışmalarını 04 Temmuz tamamlamış bulunuyoruz. 2.dönem çalışmalarımız 04 Ağustos’ta başlayacak olup, 23 Ağustos’ta sona erecek. Yaz Spor Okulumuzda geçen yıl başlattığımız şehir içi kültürel geziler, sosyal ve sanatsal faaliyetler ile spor etkinliklerini eğlenceli hale dönüştürüyoruz. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri sportif etkinlikler yapılmakta olup, Salı Perşembe günleri ise tüm gruplara sokak oyunları, sosyal kültürel geziler, eğitsel oyunlar oynatılmakta. Bu yıl bünyemize dâhil olan İnegöl Belediyesi Yenice Spor salonunda da Basketbol, Güreş, Voleybol, Masa tenisi, Kort tenis, Tekvando ve Yüzme branşlarında çalışmalar gerçekleşmekte. Yaz Spor Okullarına bu yıl birinci dönemde 262 çocuğumuz iştirak etmiştir. Tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum. İnegöl’de yaşayan çocukların ve gençlerin spor etkinliklerini destekleyip, başarılarını ödüllendiriyoruz. Gençler geleceğimizdir. Geleceğimiz yaz spor okullarımızda ki çocuklarımızla daha da güçlenecektir. Sporla iç içe büyüyen, spor yapan çocuklarımız gelecekte İnegöl’ün, aydınlık yüzleri olacaktır. Onlarla gurur duyuyoruz. Yaz Spor Okulu 2.dönem çalışmaları ise, 04 Ağustos’ta başlayacak olup, 23 Ağustos’a kadar devam edecek. Ben bu duygu ve düşüncelerle bugün sertifikalarını alan kursiyerlerimizi tekrar tebrik ediyor, başta Belediyespor Yönetici arkadaşlarıma, eğitim veren antrenörlerimize ve bize destek veren kurumlarımıza da teşekkür ediyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş