Yenicespor’da yüzler gülüyor

Bursa Süper Amatör B Gurubu’nda mücadele eden Yenicespor’da galibiyet mutluluğu yaşanıyor. İlk yarının son maçında deplasmanda Arabayatağı takımını 3-2 yenen ekibimizde yüzler gülüyor.

Yayınlama: 24.12.2014
799
A+
A-

Bursa Süper Amatör B Gurubu’nda mücadele eden Yenicespor, deplasmanda Arabayatağı’nı 3-2 yenmenin mutluluğu yaşanıyor.

 

PLAY-OFF’LARA KALMAK İSTİYORUZ






Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kaptan Kenan Evren, “Zor bir mücadele olacağını biliyorduk. İkinci yarıdaki fikstür avantajını lehimize çevirmek için önemli bir müsabakaydı. Rakibin çok koşan genç ve dinamik bir ekip olduğunu biliyorduk ve buna göre hazırlandık. Maça gelince ilk yarım saatte maçı koparabilecek pozisyonlar yakaladık. Bunlardan iki tanesini gole çevirebildik. İkinci yarı rakibin temposuna karşılık vermekte zorlanınca maça denge geldi. Son dakikalarda eşitliği yakalayan rakip takıma karşı çok iyi bir refleks göstererek uzatmalarda attığımız gol ile maçtan galip geldik. İkinci yarıdaki maçlara daha arzulu daha iyi mücadele ederek, hedefimiz olan play-off’lara kalmak istiyoruz” dedi.

 

BİZ O SENE BU SENE DEDİK

Teknik Direktör Yalçın Yeşil ise, “İlk yarı sonu itibari ile sezon başı koyduğumuz hedefin 6 puan gerisinde kalmış bulunuyoruz. Oynadığımız oyunun karşılığında hak ettiğimiz puanları maalesef alamadık. İlk yarı 10 müsabakanın 6’sını deplasmanda oynadık. İkinci yarı fikstürü lehimize çevirmemiz için içeride oynayacağımız Kurtuluşspor ve Kafkasspor müsabakalarını kazanmamız gerekiyor. Biz yöneticisiyle, futbolcusuyla, teknik heyetiyle bir aileyiz. Bu birliktelik inşallah bizi hak ettiğimiz noktaya getirecektir. Biz o sene bu sene dedik. O takımın da bu takım olduğuna inanıyoruz. O yüzden bu yolda hep beraber yürüyelim diyoruz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş