Yönetimden %1’e tepki

İnegölspor Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Cebrail Kemer önceki akşam katıldığı televizyon programında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. İsmail Güldüren’in yapmış olduğu ‘Play-Off şansımız yüzde 1’ şeklindeki açıklamalarına tepki gösteren Kemer, hocaya katılmadığını belirterek böyle bir söylemin oyunculara haksızlık olduğunu ifade etti.

Yayınlama: 17.04.2014
833
A+
A-

İnegölspor Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Cebrail Kemer, İsmail Güldüren’in ‘Play-Off şansımız yüzde 1’ şeklindeki açıklamalarına tepki gösterdi.

 

DİL SÜRÇMESİ






Cebrail Kemer konuşmasında şunları söyledi: 11 kişi genç takım da çıksa U-17’de çıksa İnegölspor her zaman için 3 puan için sahaya çıkar. Yeneriz, yeniliriz, 6’ncı oluruz, 12’nci bitiririz ama bizim iddiamız hiçbir zaman bitmez. Hocamızın dili sürçmüştür diye düşünüyorum. Yüzde 1 gibi bir ihtimal olmaz. Matematiksel olarak bitmediği sürece 1 bile bir orandır. Bizim takımımızın hepsi birbirinden kaliteli futbolculardan kurulu. İsmail hocamız da gerçekten takımı çok iyi çalıştırıyor. Diğer yerine gelecek arkadaşlar da en az onlar kadar ilk 11 oynayan arkadaşlar kadar öneme ait arkadaşlarımızdır. Ben yüzde 1 olarak söylemesini dil sürçmesi olarak düşünüyorum. Hoca tabi ki kendi düşüncelerini paylaşmış, takıma inancını paylaşmış. Ben aynı fikirde değilim. İnegölspor daha iyi noktalara gelecektir. Ben 12’de 12 yapacaklarını umut ediyorum. Okan dediğimiz Caner dediğimiz arkadaşlarımız belki yeni takıma katılan arkadaşlarımız da olacaktır altyapıdan ama inanın bir Giresunspor’daki veya diğer takımlarda oynayan arkadaşla çok fazla kalite farkı yok. Bütün takımlarda böyle. Futbolcular arasında çok uçurumlar yok. Bir Messi yok, bir Drogba yok. Öyle bir uçurum yok kalite farkı olarak. Bütün takımlar eşit yalnız biraz istemekle alakalı. Herhalde biz ikinci yarı az istedik. Az istemiş olabiliriz yoksa ben hocama katılmıyorum. Genç arkadaşlarla oynayabiliriz ama Okan’ın en az bir Ercan kadar oynayacağına inanıyorum veya bir Caner’in diğer arkadaşları kadar oynayacağına inanıyorum. En az onlar kadar oynarlar. 11 kişi çıktığımız sürece İnegölspor her maça galibiyet parolası ile çıkar. Ben bu felsefe ile bakıyorum ve kazanacağımıza da inanıyorum. Umut ediyorum ki İsmail hocamız ‘dilim sürçmüştü’ der, ‘yanılmışım’ der. Ben umutluyum, ben takıma inanıyorum. Şansımız az olabilir, saygı duymak lazım. Tabi ki arada 6 puan var ama yüzde 1 demek oradaki oyuncu arkadaşlarımıza haksızlık olur.

 

SAKATLARIN SADECE 2’Sİ İLK 11’DE OYNUYOR

İsmail Güldüren’in saydığı 6 tane sakat isim içerisinde ilk 11 oynayan 2 tane futbolcu var. Berk’i sayıyor, Berk zaten ilk 11 oynamıyor. Gökhan’ı sayıyor, Gökhan 2. dönem sakatlandı hiç oynamadı. Yani saydıklarına dikkat ederseniz İnegölspor’un ilk 11’inde oynayan 1 veya 2 futbolcu var. Bence çok abartılacak bir şey yok. İnşallah hocamız yanılır. Tabi ki gelecek yıl ile ilgili çalışmalardan bahsetti hocamız. Gelecek yıl kimin kalacağı kimin gideceği, yöneticilerin kalıp kalmayacağı veya hocamızın kalıp kalmayacağı meçhul. Eğer gelecek yıl planlanacaksa ilk önce bu yılı gözden geçirmek lazım. Ligi bitirmek lazım. Yeni gelen arkadaşlar futbol takımı ile ilgili ne düşünürler, nasıl olur. Mayıs’ta kongremiz var. Kongrede nasıl bir sonuç çıkar. Tabi bu son 4 hafta belirleyici olmayacaktır. 1 yıl yapılan ortadaki başarısızlık varsa kimin başarısızlığı bunu kongre üyeleri belirleyecektir. Uygun bir yönetim getirilecektir ve başarılı olacaklarını da düşünüyorum. Takımımız hakikatten çok kötü bir takım değil. Bu 7. sıradaki bir takım değil ama olmadı mı olmuyor bazı şeyler. Bazı şeyler aksi gidiyor. Tabi ki de her doğru her yerde söylenmiyor ama ben bu takımın ligi her halükârda 7. bitireceğini rüyamda görsem inanmazdım. Eğer burada hatalı yöneticilerse evet biz hatalıyız ama ben yönetici arkadaşlarımızın içlerinde yaşadığım için biliyorum, hakikatten özveri ile çalıştılar. Ben 1 tane arkadaşımızın kendi menfaatini İnegölspor menfaati üzerinde tuttuğunu görmedim. Ne kişilik olarak ne karakter olarak. Takım başarısız, dolayısı ile yöneticiler de başarısız oluyor. Puana bakılıyor, sıralamaya bakılıyor. Ama hakikatten burada bire bir hiçbir yönetici arkadaşımızın bireysel hatası olduğunu düşünmüyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş