ADD GENEL BAŞKANI TANSEL ÇÖLAŞAN PANEL İÇİN İNEGÖL’E GELİYOR

Atatürkçü Düşünce Derneği İnegöl Şube Başkanı Birol Atay, yarın “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu panel düzenleyeceklerini ve panele ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan’ın katılacağını ifade etti.

Yayınlama: 14.10.2016
990
A+
A-

Atatürkçü Düşünce Derneği, Hotel Angelacoma’da “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu panel düzenleyecek. Düzenlenecek olan panele Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan ve Araştırmacı Tarihçi Yazar Sinan Meydan katılacak.

 

TERÖR BELASINDAN ARTIK KURTULMAK İSTİYORUZ






Konu ile ilgili yazılı basın açıklamasında bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği İnegöl Şube Başkanı Birol Atay, şu ifadelere yer verdi: “15 Temmuz 2016 günü akşamı Fetö terör örgütü ve dış güçlerin desteği ile Ülkemizde Atatürk’e, Cumhuriyete, Demokrasiye ve halkın oyları ile seçilmiş milletvekillerinin oluşturduğu Türkiye Büyük Millet Meclisine karşı kalleşçe, alçakça yapılan darbe girişimi yaşadık. Bu girişimi başta halkımız olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan Cumhuriyetçi, Atatürkçü subay ve astsubayların sayesinde engellenmiştir. Halkımıza ve Subay Astsubaylara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Darbeyi engelleme çalışmalarında şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralanan gazilerimize de şifalar diliyoruz. Cumhuriyetimizin 93 yılını kutlamaya hazırlandığımız bu günlerde terör nedeni ile her gün gelen şehit haberleri de bizleri kahretmektedir. Terör olaylarını her gün kınamak istemiyoruz. Bu terör belasından artık kurtulmak istiyoruz”

 

İLÇE HALKINA DAVET

“29 Ekim Cumhuriyet Bayramının yaklaştığı bu zamanda Cumhuriyet’i ve Atatürk’ü anlamak ve anlatmak ve o değerlere sahip çıkmak adına, Atatürkçü Düşünce Derneği olarak “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu , Panelist olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Sayın Tansel Çölaşan ve araştırmacı-tarihçi yazar Sayın Sinan Meydan’ın katılacağı panel düzenledik. Panelimiz ücretsiz olup tüm halkımıza açıktır. 15 Ekim 2016 cumartesi günü saat 14.00 – 17.30 arasında Hotel Angelacoma’da yapılacak olan panele tüm İlçe halkımızı davet ediyor katılımınızı bekliyoruz”

 

HABER: İSMET CİNKARATAŞ

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş