Altı asfalt üstü çamur!

Alanyurt’ta devam eden inşaat çalışmaları, yolların çamur olmasına neden oluyor.

Yayınlama: 29.12.2014
743
A+
A-

Alanyurt’ta özellikle köyü içi olarak tabir edilen bölgede yeni yapıların ve devam eden inşaat çalışmaları nedeni ile yollar çamur deryasına dönmeye devam ediyor. Sadece bu bölgede değil, Kuba Camii mevkisindeki yeni yapı bölgesinde de durum farklı değil.

 

Yeni binaların yapılması ve site bölgesi olarak adlandırılan Alanyurt, özellikle yağışlı havalarda ağır tonajlı araçların çalışmalarının ardından, araçta temizleme yapmadan yollara çıkması, hem vatandaşları hem de sürücüleri olumsuz etkilemeye devam ediyor.






 

İKİ BÖLGE ÇAMUR YUMAĞINA DÖNÜYOR

Yeni yapıların sıklıkla rastlandığı Alanyurt köy içi ve Kuba Camii Uludağ Caddesi mevkiinde vatandaşlar çamur yumağına dönen yollarda yürümekte güçlük çekiyor. İki bölgede de devam eden inşaat çalışmaları, yolların çamurlanmasına ve başka bölgelere taşınmasında etkili oluyor. Ağır Tonajlı araçların çamur içinde çalışmalarını tamamladıktan sonra, herhangi bir temizleme işlemi yapmadan asfalt yollara çıkması, ve beraberindeki yağmurla yolları çamur yumağına çeviriyor.

 

VATANDAŞ HİÇE SAYILIYOR

İnşaat çalışmaları nedeni ile ağır tonajlı araçların temizliğe tabi tutulmadan gelişigüzel asfalt yollara çıkması yayaları olumsuz etkiliyor. Özellikle duraklara yürürken yayaların olumsuzluklardan dolayı sıkıntılar yaşadığı görülürken, araç sahibi vatandaşların ise çamurlu yollardan nasibini alması gözlerden kaçmadı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş