Başkan Aktaş tebrikleri kabul ediyor

3’ncü kez İnegöl Belediye Başkanı seçildiği günden bu yana yüzlerce insanın, gerek telefonla, gerekse yüz yüze tebrik ettiği İnegöl Belediye Başkanı Aktaş’a, kamu kurum ve kuruluşları, dernek ve vatandaşların tebrikleri devam ediyor. Başkan Aktaş, yeni dönemde de halkla iç içe olacağını söyledi.

Yayınlama: 09.04.2014
805
A+
A-

Başkan Aktaş’ı dün de; Kent Konseyi Kadın Kolları Meclisi, İlçe Sağlık Müdürü, Devlet Hastanesi Yönetimi, Şekerbank eski müdürü, Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı, Erzurumlular Derneği, Karadeniz Güvenspor Kulübü, Bayburtlular Derneği, Küçük Yenice Mahalle muhtarı ve çok sayıda vatandaş makamında ziyaret ederek tebrik ettiler ve başarılı hizmetlerinin devamını dilediler.

 

Ziyaretine gelen konuklarıyla tek tek ilgilenen Başkan Aktaş; “Güzel bir seçim geçirdik. Bu seçimde kazanan İnegöl oldu. İnegöl’ümüzü daha yaşanabilir bir kent konumuna getirmek için çalışacağız. Her zaman halkımızın hizmetkârı olmaktan gurur duydum. Belediyemize tebrik için ziyarete gelen, telefon ve mesajlarla bize ulaşan halkımıza, STK temsilcilerimize, kamu kurum ve kuruluşu amirlerimize ve sevenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.






 

Nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür eden Başkan Aktaş, bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş