Mahmut Doğru görevine geri döndü

Turan Aksakallı’nın vekâleten yürüttüğü İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne 1 yıl aranın ardından tekrar Mahmut Doğru atandı. Görevine yeni başlayan Mahmut Doğru’ya ilk hayırlı olsun ziyaretini ise İnegöl Ziraat Odası gerçekleştirdi.

Yayınlama: 04.08.2015
893
A+
A-

İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, yönetim kurulu ile birlikte dün göreve başlayan Mahmut Doğru’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

10 YIL İNEGÖL’DE GÖREV YAPTIM






Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan Mahmut Doğru, “Öncelikle hoş geldiniz diyorum, nazik ziyaretlerinizden dolayı. Bildiğiniz üzere ben 10 yılı aşkın bir sürü İlçe Müdürlüğü olarak görev yaptım. Yaklaşık 1 yıldır Bursa Tarım İl Müdürlüğü’nde Koordinasyon ve Tarımsal Şube Müdürü olarak görevlendirildim. Akabinde bugün itibari ile tekrar, amirlerimizin görüşleri doğrultusunda İnegöl İlçe Müdürü olarak tekrar görevlendirildim. Bugün itibari ile görev başındayım. Dolayısıyla İnegöl’ün tarım portföy biliyorum. Özellikle ben bundan sonraki çalışmalarımızda, Ziraat Odası Başkanımızla ve diğer kuruluşlarla, İnegöl problemlerine çözüm arayacağız. Gerekse Sayın Kaymakamımızın gerek İl Müdürlüğümüzün ve amirlerimizin bizlere gösterdikleri talimatlar doğrultusunda, İnegöl tarımını daha üst seviyeye nasıl çıkarırız noktasında elimizden geleni yapacağımızı özellikle belirtmek istiyorum. Geçmiş yıllarda başkanımız ile güzel birlikteliklerimiz oldu. Bundan sonra da İnegöl tarımı için neler yapabileceğimizi düşüneceğiz” dedi.

 

TEKRAR GELMESİNDEN MEMNUNUZ

Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ise, “Müdürümüzün de dediği gibi, kendisi ile uzun yıllar beraber çalıştık. 10 Yılı aşkın bir süredir buradaydı. Burada 1 yıllık bir ayrılığı oldu. Yeniden burada görevlendirildi. Kendisi ile geçmişte çok güzel işler yaptığımızı biliyoruz. Zaman zaman burada ortak basın açıklamalarında bulunduk. Bundan sonra nasip olursa yine müdürümüz ile birlikte yeniden bize düşen görev ne varsa yapacağız. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz kendisinin görev aldığı süre içerisinde çok memnun kaldık. Kendisini de gerçekten seviyoruz. O anlamda kendilerinin buraya gelmelerinden dolayı da mutluyuz. Bundan sonra yine müdürümüzle birlikte nerde ne eksik varsa çalışıp, çiftçimizle ilgili elimizden ne geliyorsa beraber çalışacağız. Kendisine başarılar diliyorum ve hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmut Doğru’ya çiçek takdim etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş