Oylat’a yeni otel müjdesi

Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait olan yıllardır özel firma marifetiyle hizmet veren Oylat girişindeki karşılıklı iki otel, Bakanlık oluruyla Büyükşehire devredilecek. İki binanın yıkılarak yerine iki sosyal tesis yapılacağı bildirildi.

Yayınlama: 20.10.2015
1.605
A+
A-

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, bir süredir atıl vaziyette duran oylat girişindeki Green Otel’e ait iki binanın Bursa Büyükşehir Belediyesine devredilmesine olur verdi.

 

15 Ekim 2015 tarihinde Bakanlık tarafından oluru verilen iki binanın Büyükşehire belediyesine kiralanması için çalışma başlatıldı.






 

Bursa Büyükşehir ile İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü arasında imzalanacak protokolle, Green otel binasının bulunduğu yeri 29 yıllığına Büyükşehir işletecek. Mevcut binaların yıkılarak yerine yapılacak yeni modern binalarda hizmet verilecek.

 

Konuyla alakalı açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “O binalar artık ekonomik ömrünü tamamladı. Bana yıkın deseler ben hemen yıkım işlemlerine başlayacağım İnegöl Belediyesi olarak. Şu an yıkılmasının ben bir avantaj olduğunu düşünüyorum çünkü metruk terk edilmiş binalar gibi, tatil beldesine girdiğinizde pat diye karşınıza bu eski binalar çıkıyor. Hoş bir durum değil açıkçası. Yıkımını hemen gerçekleştirebiliriz ama bu anlamda bürokrasi biraz ağır işliyor. İnşallah kısa bir zaman içerisinde yıkımı gerçekleşebilir. Yeni edindiğimiz bilgiye göre Orman ve Su bakanlığımız bu eski binaların yerlerini Büyükşehir Belediyesine devredilmesine olur vermiş. Ve eski binaların yerlerine de yeni oteller yapılacak. Orman ve Su İşletmesi Bakanlığının Oylat’ın girişinde bulunan eski binaların yerlerini Büyükşehir Belediyesine devrettiğini ifade etti.” dedi.

 

ŞARTLI DEVİR

Orman ve Su İşleri Bakanlığının bir şartla eski bina yerlerini Büyükşehir’e devrettiğini belirten Aktaş, bu şartın ise o binaların yerine yeni otellerin yapılması olduğunu da sözlerine ekledi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş