AVM’de satranç heyecanı

Baharın geldiği bu günlerde İnegöl Alışveriş Merkezi’nde bitmek bilmeyen aktivitelere bu haftasonu düzenlenen satranç turnuvası eklendi. İnegöl AVM, İnegöl Satranç Federasyonu ve NT sponsorluğunda 120 kişilik satranç turnuvası düzenledi.

Yayınlama: 18.05.2015
713
A+
A-

17 Mayıs Pazar günü saat 10.30’da başlayan satranç turnuvasında 120 kişilik ekip kıyasıya yarıştı. 16.00’a kadar devam eden heyecanlı bekleyişte yapılan puanlama sonucunda 1, 2 ve 3’ünler belirlendi. Turnuvada 1. Sedat Çınar, 2. Emre Uysal, 3. Umur Baş oldu. Satranç turnuvasında 1, 2 ve 3’üncüye hediyeler ve kupalar verildi. Aynı zamanda katılan ve ilk 10’a girenlere de madalya ve hediyeler takdim edildi.

 

SÖZ SAHİBİ ÜLKELERİN İLGİ GÖSTERDİĞİ BİR STRATEJİ OYUNU






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Alışveriş Merkezi Müdürü Mehmet Nergiz “NT işbirliğinde Türkiye Satranç Federasyonu ile birlikte gerçekleştirilen bu güzel turnuvaya katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederiz. Dünyada söz sahibi ülkeler tarafında ilgi gören bu strateji oyununu sevdirmek ve gelişimine destek vermek son derece önemlidir. İnegöl Alışveriş Merkezi olarak bu güzel organizasyona ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Bize destek olan Satranç Federasyonu’na ve bünyemizde bulunan NT mağazamıza teşekkür ederiz. Dereceye girenleri tebrik eder, tüm katılanlara teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

İnegöl Alışveriş merkezinde her hafta sonu birbirinden eğlenceli, bol ödüllü aktiviteler devam edecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş