ROMA’DAN ÖRNEK UYGULAMA

İnegöl Roma Kuaför, başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlara evde ücretsiz kuaförlük hizmeti sunmaya başladı. Hizmetten faydalanmak için yapılması gereken tek şey telefon ederek randevu almak…

Yayınlama: 06.12.2016
1.169
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Roma Kuaför işletmecisi İnci Şimşek, “Firmamız İnegöl Roma Kuaför olarak yepyeni bir sosyal sorumluluk projesi geliştirdi. Bu projemizin konusu 65 yaş üstü insanlarımız ve engelli vatandaşlarımızla ilgili. 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlarımız bu tarihten sonra süresiz bir şekilde, işletmemiz var olduğu sürece sadece bir telefonla randevu alınarak bizden bedelsiz bir şekilde tüm kuaförlük hizmetlerini alabilecekler. Bu projeye tamamıyla sosyal sorumluluk projesi olarak bakıyoruz. Herhangi bir gelir kaygımız yok. Kuaförlük hizmeti sadece kişinin daha güzel görünmesiyle ilgili bir konu değildir. Aynı zamanda bir ihtiyaçtır. Belki şuanda evlerinde yalnız başına yaşayan yaşlı vatandaşlarımız ya da engelli vatandaşlarımız var. Fiziksel olarak bir kuaförden hizmet alabilecek durumda değiller ama ihtiyaçları var. Bu ihtiyaçların giderilmesi adına firma olarak böyle bir karar alarak uygulamaya soktuk. Tüm İnegöl’e bunu duyuruyoruz ki daha fazla insana ulaşsın ve ücretsiz şekilde bu hizmeti alabilsinler.”

 

SEVEREK HİZMET EDECEĞİZ






“Şirket olarak bir aile şirketiyiz. Bizim de ailemizde yaşlı, engelli akrabamız, eşimiz, dostumuz var. Diğer yaşlılarımız ve engelli vatandaşlarımız da bizim insanımız, akrabamız, eşimiz, dostumuz. Biz böyle bakıyoruz. Bu hizmeti ekstra bir hizmet olarak değerlendirmiyoruz. Bu bizim sosyal sorumluluğumuz, kendimizi bu hizmeti vermek zorunda hissediyoruz. Severek bu hizmeti vereceğiz. Bu bizim görevimiz. Bizim eğer bu toplumdan bir şekilde ticari olarak menfaatlerimiz, kaygılarımızvarsa bir o kadar da bu topluma bunu hizmet olarak yansıtmakla mükellefiz. Bu bütün şirketler için geçerli. Bizim şirketimiz de kendi konusuyla böyle bir karar aldı. Bu hizmeti vermek için sadece bir telefon bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş