Saklı Bahçe sezonu açtı

Hotel Angelacoma bünyesinde hizmet veren ve müdavimleri tarafından sabırsızlıkla beklenen Saklı Bahçe Restoran sezonu açtı.

Yayınlama: 03.05.2016
1.123
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Hotel Angelacoma Satış ve Pazarlama Müdürü Merve Özbek, “Misafirlerimizi şehrin gürültüsünden uzak, özel ve huzurlu bir ortamda hem kapalı hem açık alanı olan restoranımızda, haftanın her günü  16:00 itibariyle ağırlayabiliyoruz. Saklı Bahçe’yi bilen bilir. Ancak bu yıl menümüze Antep Mutfağının vazgeçilmezlerinden oluşan zengin seçenekler ekledik. Kebap severleri , klasik kebap çeşitlerinin en iyi malzemelerle yapılmış halleri ile buluşturmak için sabırsızlanıyoruz. Ayrıca Pazar günlerine özel 25 çeşidi aşkın serpme kahvaltımız ile aynı evlerimizde olduğu gibi, kahvaltıyı uzun soluklu bir keyfe dönüştürüyoruz. Oyun parkımız ve doğa ile iç içe atmosferimiz ile özellikle çocuklu ailelerin tercih ettiği restoranımıza tüm İnegöl halkını bekliyoruz” dedi.

 

Yaklaşan Ramazan ayına özel iftar menü alternatiflerini titizlikle seçtiklerini söyleyen Özbek, “Misafirlerimize İftariye tabağından, tatlısına hem zengin , hem geniş bir seçenek yelpazesi sunacağız. Ayrıca gruplara özel fiyat uygulamamıza, her yıl olduğu gibi bu yılda devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.






 

Yoğunluk sebebiyle mutlaka rezervasyon yapılması gerektiğini ileten ÖZBEK “Saklı Bahçemizde huzurlu bir yemek ve keyifli bir akşam için misafirlerimiz, 444 26 30 Nolu telefon numaramızdan bilgi alabilir ve rezervasyon yaptırabilir” şeklinde konuştu.

 

HABER: Cihan EZLEN

 

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş