Yılın annesini veliler seçti

Anneler Günü nedeniyle Atatürk Ortaokulu tarafından öğrenci velileri arasında yapılan değerlendirmede yılın annesi seçilen Necla Araç okulda düzenlenen programla plaketi verildi.

Yayınlama: 12.05.2014
850
A+
A-

Anneler Günü nedeniyle Atatürk Ortaokulu’nda kutlama programı düzenlendi. Mehter Düğün salonunda yapılan programa velilerin ilgisi yoğun olurken, programda veliler arasında yapılan değerlendirmede yılın annesi seçilen Necla Araç’a plaket verildi.

 

AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAK






Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Murat Taştaban şunları söyledi: 1908 yılında bir Amerikanlının çok sevdiği annesini kaybetmesiyle başlattığı anma günü, 1914 yılında tüm Amerika’ya genişlemiş. Daha sonra da pek çok ülkede anneler günü olarak kutlanmaya başlamıştır. Ülkemizde ise 1955 yılından beri Mayıs ayının 2. Pazar günü Anneler Günü olarak kutlanmaktadır. Tüm okullarda belirli gün ve haftalar çerçevesinde kutlanan anneler gününü, Müdür Yardımcım Sayın Turan Kaya, öğretmenlerimiz Gülcan Parlak ve Aynur Şeker’in organizasyonu ile burada kutlamak için toplandık. Okul Aile Birliği Başkanımız ile yönetiminin özverili çalışmaları ve siz değerli annelerimizin desteği ile hazırlanan bu anlamlı gündeki öncelikli amacımız, annelerimizi bir araya getirerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, nihayetinde de buradan elde edeceğimiz gelirle de okulun ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunmaktır. Annelerimiz; sınırsız hoşgörünüz, karşılıksız emeğiniz ve inanılmaz özverilerinizle en büyük övgüyü sizler hak ediyorsunuz. Anne ve çocuk sevgisinin yerine konulabilecek hiçbir değer yoktur. Sağlıklı mutlu üretken bir toplum, ancak siz değerli annelerin katkısıyla yaratılabilir. Yerleri asla doldurulamayacak olan annelerimiz, en değerli varlığımız olarak sevgi dolu yürekleri ve sağduyulu yaklaşımlarıyla bizlere her zaman yol gösterici olacaklardır. Ellerini öpmeye doyamadığımız tüm analarımızın, tüm kadınlarımızın anneler gününü kutlar, saygılarımı sunarım.

 

Konuşmanın ardından programa katkı koyan ve okula destekte bulunanlara plaketler takdim edildi. Sergen Kuzkaya’nın da sahne aldığı programda anneler gün boyu eğlencenin tadını çıkarırken, ayrıca okul idaresinin öğrenci velileri arasından yaptığı değerlendirmede yılın annesi seçilmeye hak kazanan Necla Araç’a da plaket takdim dildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş