Yumurta üzerinde ‘Allah’ Lafzı

Kozluca Mahallesi yolu üzerinde ikamet eden Zeydi Çelik isimli vatandaş, heykel mevkiinde girdiği markette yumurta üzerine Allah Lafzı’nın yazılı olduğunu görünce, şaşkınlık içerisinde yumurtayı alarak evine döndü. Olay karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Zeydi Çelik, “Daha önce televizyonlarda ve resimlerde görmüştüm. İlk defa başıma geldi” dedi.

Yayınlama: 18.04.2014
1.638
A+
A-

Daha önce televizyon ve resimlerde Allah Lafzı’nın çeşitli nesneler üzerinde gördüğünü ifade eden Zeydi Çelik, yumurtayı görenlerin kendisine taleplerde bulunduğunu söyledi.

 

İLK DEFA BAŞIMA GELDİ






Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Zeydi Çelik, “Heykel mevkiinde işim icabı bir markete girdim. Normalde yumurta almak için girmedim markete. Ama kolinin içinde Allah lafzı’nın açık bir şekilde yumurtanın üzerinde olduğunu gördüm. Diğerlerinden farklı bir görüntüsü vardı zaten. Görür görmez fark ettim. İşimi bırak direk onu aldım. Daha önce bu tür şeyleri görmüştüm. Ama ilk defa başıma geldi. İlk defa birebir şahit oldum. Daha önce televizyonlarda ve arkadaşımda görmüştüm. Arkadaşımda da resim olarak görmüştüm” dedi.

 

GÖRÜR GÖRMEZ DONDUM KALDIM

Yumurta üzerinde Allah Lafzı’nı görünce şaşkınlığa uğradığını ifade eden Çelik, “Görür görmez dondum kaldım. Çünkü Allah Lafzı yumurtanın üzerinde duruyor. O ürpertiyi üzerimden atıp yumurtayı aldım. Aldıktan sonra market sahibine, “Ağabey yumurtanın üzerinde Allah Lafzı var bakar mısın?” dedim. Market sahibi de çok şaşırdı. Tabi biz yumurtayı alınca market sahibi de bir şey demedi” ifadelerini kullandı.

 

RESMİ GÖRENLER ARAMAYA BAŞLADI

Zeydi Çelik, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: Bu olayın duyulması üzerine başka bir market sahibi yumurtayı bizden talep etti. Müşterilerin görmesi için bizden talep etti. Resmi daha sonra internet üzerinden sergiledik. Resmi görenler aramaya başladı. Orijinal olup olmadığını sordular. Bursa’dan bir arkadaşım arayıp yumurtayı benden istedi. “Marketimde dursun, bereket getirsin” diyerek. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş