SGK Haftası’nda Taban’a ziyaret

12-18 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla SGK İlçe Müdürü Âdem Bedir İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 12.05.2015
688
A+
A-

 

SGK İlçe Müdürü Âdem Bedir, Sosyal Güvenlik Haftası nedeni ile Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban’ı ziyaret etti.

 






EN BÜYÜK GELİŞME VE BAŞARI GÖSTEREN KURUMLARIN BAŞINDA

Başkan Yardımcısı Taban, başta SGK İlçe Müdürü Adem Bedir olmak üzere tüm Sosyal Güvenlik Kurumu camiasının Sosyal Güvenlik Haftasını kutlayarak, “12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftası, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun, toplumumuzun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak açısından önemli bir hafta. Bir toplumun mutlu ve huzurlu olmasının temel ölçütü, sosyal güvenlik sisteminin düzeyiyle doğru orantılıdır. Sosyal Güvenlik Kurumu, son yıllarda yapılan reform niteliğinde değişiklikler ve düzenlemelerle en büyük gelişme ve başarı gösteren kurumların başında yer almaktadır.” dedi.

 

BU YIL YEDİNCİSİ KUTLANIYOR

SGK Müdürü Bedir ise yaptığı açıklamada, 2006 yılından bu yana 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası’nın bu yıl yedincisini kutlamakta olduklarını ifade etti. Bedir devamında, sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi, toplumda ortak bir bilincin oluşturulmasına katkı sağlaması, vatandaşların yeni yasa ile ortaya çıkan hak ve yükümlülükleri konusunda bilgi sahibi olması açısından bu etkinliği önemsediklerinin söyledi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş