Pırlanta çocuklar Gazze’yi unutmadı

Özel Pırlanta Çocuk Akademisi öğrencileri, topladıkları paralarını yardım amaçlı olarak İnegöl İHH yardım standına giderek teslim etti.

Yayınlama: 24.07.2014
1.206
A+
A-

İHH İnegöl İnsani Yardım Derneği (İNİYAD) Başkan yardımcısı Burak Kılınç, “Pırlanta kreşsindeki kardeşlerimiz zaten bize sürekli desteklerini veriyorlar. Yetim bakıyorlar. Yıllardır ona destek veriyorlar.

 

ÇOCUKLARIMIZIN GAZZE’Yİ DÜŞÜNMESİ BİZİM İÇİN YETERLİ






Çocuklardan yardım paralarını alan İnegöl İHH Başkan Yardımcısı Burak Kılınç, “Minik kardeşlerimiz bizlere zaten sürekli destek veriyorlar. Yetim bakıyorlar. Gazze, taze bir acı. Dolayısıyla çocuklarımız, aileleri ile birlikte Gazze’ye destek vermek adına, biriktirdikleri kendi harçlıklarını bize teslim ettiler. Umarım bu yaştaki duyarlılıkları, herkese yansır. Pırlanta kreş öğrencilerine teşekkür ediyoruz. Bunlar bizim gelecek nesillerimiz. Bu durumun örnek olmasını istiyoruz. Yardımın büyük, küçüğüne bakmıyoruz. Önemli olan insanların Gazze’yi düşünmesi. Maddi paraları bir şekilde bulabiliyoruz. Ancak gelecek nesillere Gazze davasını aktarımı kolay olmuyor. Minik öğrencilerin verdiği paraları, çoğu insandan yardım olarak alamıyoruz. Çocuklarımızın Gazze’yi düşünmesi bizim için yeterli. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

 

DUALARIMIZ GAZZE’YLE

Özel Pırlanta Çocuk Akademisi Sorumlu Müdürü Merzuka Ersin ise, “Bizler Gazze’nin içinde bulunduğu bu duruma dikkat çekmek için böyle etkinlik düzenledik. Bunda çocuklarımızın katkısı çok büyük. Buraya gelmeden önce inanın çok heyecanlılardı. Dualarımız Gazze’yle. Bu çıkışımızla herkesin dikkatini çekmiş oluruz inşallah. Herkesin duyarlı davranmasını umuyoruz” dedi.

 

PARALARIMIZI FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARA BAĞIŞLIYORUM

İçerisinde 80 lira bulunan kumbarasını bağışlayan kreş öğrencisi Esat Turan’da, “Her gün kumbarama atıp topladığımız paralarımızı Filistinli çocuklara bağışlıyorum.” Dedi. Konuşmaların ardından Gazze’ye yardımda bulunan öğrenciler adına sorumlu Müdür Merzuka Ersin’e teşekkür belgesi takdim edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş