Alkolün etkisiyle kazayı komediye çevirdi

Ahmet Türkel Çevre yolunda meydana gelen kazada, çukura düşen aracın alkollü sürücüsü, çukurdan kendi çabasıyla çıkmaya başlayınca olan oldu. Çevreden yardım için gelen vatandaşlarla sohbet eden alkollü sürücü, vatandaşları güldürdü. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 23.02.2015
708
A+
A-

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı saat 19.00 sıralarında Ahmet Türkel Çevre yolu üzeri İsaören kavşağından Samda kavşağı istikametine seyir halinde olan sürücü Ç.B. yönetimindeki 16 XX XXX plakalı özel otomobil, çevre yolu 1. Etap sonu mevkiinde direksiyon hâkimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Yoldan çıkan otomobil, hemen yolun altındaki çukura saplandı.

 

Olay yerine gelen emniyet ekipleri, kaza sonucunda şans eseri yaralanmaya sürücüsü aracından çıkarmak için büyük çaba sarf ettiler. Emniyet ekiplerinin ve vatandaşların ısrarlarına rağmen Sürücü Ç.B. ‘Bırakın beni gidin. Ben evime aracımla gideceğim. Sizle mi uğraşacağım.’ Diyerek aracına bindi ve aracı çalıştırıp gitmek için çabaladı. Aracının gazı basmasına rağmen çıkaramayan sürücü vatandaşlarca ikna edildi. Alkollü sürücü emniyet ekiplerince alınarak acil servise götürüldü. Acil serviste alkol testi yapılan sürücünün 221 promil alkolü olduğu tespit edildi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş