Bir kayıp vakası daha

Cerrah Mahallesinde geçtiğimiz günlerde genç bir kızın kaybolmasının ardından bu kez Akhisar Mahallesi’nden kayıp haberi geldi. Kardeşinden 20 gündür haber alamadıklarını ifade eden ağabey Turgay Kınay, yetkililerden yardım istedi

Yayınlama: 28.08.2014
901
A+
A-

07 Ağustos 2014 tarihinde denetimli serbestlik dolayısı ile Yenice Jandarma Karakolu’nda imza veren ve son olarak Akhisar Mahallesi’nde görüldükten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Tarık Kınay’ın ağabeyi yardım istedi.

 

HİÇBİR İZE RASTLANAMADI






Yaşanan kayıp olayıyla ilgili açıklamalarda bulunan Turgay Kınay şunları söyledi: Hiçbir problemiz yok. Üç ay önce ceza evinden çıktı. Şu anda hiçbir sıkıntısı yok. Hiçbir kimseyle problemi yok. Ailevi problemimiz de yok. Haftada 4 sefer denetim imzasına gidiyor. İmzaya gitmediğinden dolayı biz bunun kayıp olduğunu öğrendik. Ayın yedisinden bu yana arıyoruz. Kendisine hiçbir şekilde ulaşamıyoruz. Polis, Jandarma ve savcılık da bu konuda araştırmalar yapıyorlar. Bütün arkadaşlarıyla görüştük fakat hiç kimseye bir şey söylememiş. Ayın 7’sinde telefonunu kapatmış ve bir daha da hiçbir şekilde ona ulaşamadık. En son Çarşamba günü evrak yaptı. Perşembe günü iş başı yaptı. İşten çıktıktan sonra denetimli serbestlikten dolayı 17.30 gibi Yenice Jandarmaya imzaya gitti. İmzayı atıktan sonra Akhisar Mahallesine inmiş. Akhisar Mahallesi’nden sonra bir daha hiçbir şekilde haber hiçbir ize rastlanamadı. Şuana kadar gören, duyan, bilen olmadı.

 

ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIZ

Hiç kimseyle bir sıkıntısı yoktu. Yaralamadan dolayı 2,5 yıl ceza evinde yattı. Ceza evinden çıktıktan sonra kendi işini, hayatını kurmak istiyordu. Başka bir sıkıntısı yok. Bunalıp tatile gitme gibi bir ihtimali yok. Şuanda denetimli serbestlikte olduğundan dolayı 26 ay cezası var. Yani tatili gittiğinde 26 ay ceza evine tekrar döneceği için öyle bir şey yapma şansı yok bence. Normal bir insandır. Hayatını normal günlük yaşayan bir insandı. İçine kapanıklığı yoktu. Şu anda hiçbir şeyden şüphelenemiyoruz. Bilmiyoruz yani ne yaptığını. Arkadaşlarıyla sürekli görüşüyoruz. Kardeşimi görenler yada nerede olduğunu bilenler Allah rızası için bana ulaşsınlar. Cep telefonu numaram; 0536 656 40 35. İsmim Turgay Kınay, kayıp şahıs Tarık Kınay’ın abisiyim. Çok kötü durumdayız. Anne ve babamız 2009 yılında vefat etti. Ceza evinde çıktı, bir ay sonra vefat etti. Peş peşe ikisi de vefat etti. Bunun etkisinin olacağını sanmıyorum. Çünkü aradan 5-6 yıl geçti. Ne yapalım yapacak bir şey yok. Ölüm hak yani.

 

KİMSE BİR ŞEY SÖYLEMİYOR

Kardeşinin Çavuşköy’de tek başına kaldığını belirten Kınay konuşmasını şöyle bitirdi: Kaybolduğu gün denetimli serbestlik gereği Yenice Jandarma karakoluna giderek imza attı. Ardından Akhisar Mahallesi’ne gitmiş. Arkadaşına işinin olduğunu söyleyip kendisini Akhisar Mahallesi’nde bıraktırmış. Orada iniyor bir daha da hiçbir şekilde kendisinden haber alamadık. Yetkili mercilere ulaştım, bu işin hızlandırılmasını istiyorum. Gidiyorum soruyorum fakat herkes incelemede, araştırıyoruz, görüşüyoruz diyor. Bekleyeceğiz diyorlar. Kimse bir şey söylemiyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş