Duvardan atlamak isterken yaralandı

Duvardan atlamak isteyen tay, duvar üzerinde bulunan demirlerin karnını yarması sonucu yaralandı. Tay kendisi için tedavi amaçlı gelen Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi görevlilerince hayvan barınağına götürülerek tedavi altına alındı.

Yayınlama: 05.08.2015
698
A+
A-

İnşaat çalışmaları devam Diş Hastanesi karşısına sahibi tarafından otlaması için bırakıldığı yeşillik alandan kaçmaya çalışan tay, beton duvarı üzerinde ki demirlere saplandı. Kurtulmak isterken karnının yarılması sonucu iç organları dışarıya çıkan tay, ağır yaralandı. Olayı görerek tayın yanına gelen vatandaşlar durumu Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezine bildirdi. Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezinden gelen Veteriner Hekim Musa Subaşı ilk olarak acı çeken taya sakinleştirici yaptı. Bir süre bekledikten sonra Subaşı, vatandaşların da yardımıyla yaralı tayı araca alarak Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezine götürdü. Ağır yaralanan tayın annesi ise, yapılan tüm müdahalelerde tayın başından ayrılmadı.

 

ACELE OPERASYONA GİRMESİ GEREKİYOR






Konuyla ilgili bilgi veren Veteriner Hekim Musa Subaşı ise, “Tay duvardan atlamak istediği sırada karın bölgesinden yara alarak, bağırsakları dışarı çıkmış. Burada ilk müdahalesini yaptık. Barınağımızda gerekli operasyonları yapılacaktır. Sonuçla alakalı ayrıca sizlere bilgi veririz. Acele operasyona girmesi gerekiyor. Yoksa hayatını kaybetme riski var” şeklinde konuşmadı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş