12 Ayrı suçtan aranan dolandırıcı yakalandı

İşlediği 12 ayrı suçtan dolayı, bir yıla yakın süredir aranan dolandırıcı Emniyet ekipleri tarafından yakalandı. Adliyeye çıkarılan dolandırıcı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 23.03.2015
429
A+
A-

Edinilen bilgilere göre; V.A. isimli şahıs 2015 yılı Şubat ayında internet sitesinde yayınlanan değerinin 3’te biri fiyatında satışa sunulan cep telefonunu almak için iletişim numarasından telefon sahibini aradı. Cep telefonu sahibi H.K. ile görüşen V.A., 2 adet telefon almak için ödeme yaptı. 4 bin lirayı alan H.K., ‘sen bekle beni telefonu alıp’ getireceğim diyerek olay yerinden kaçtı. Mağdur olan V.A., emniyete giderek şikayetçi oldu.

 

Verilen eşkâle göre tahkikat başlatan emniyet ekipleri, bir yıldan bu yana araması bulunan şahsı didik didik şehirde aramaya başladı.






 

Emniyet ekiplerinin dikkatli takibi sonucunda şahıs şehir merkezinde yakalanarak gözaltına alındı.

 

2014 yılı Aralık ayında H.K. isimli şahsın yine başka bir vatandaşın telefon satma bahanesiyle 4 bin 500 lirası alarak dolandırdığı bildirildi. Gözaltına alınan H.K. isimli dolandırıcının bir yıldan bu yana 12 ayrı suçtan aramasının olduğu bildirildi.

 

Dün adliyeye çıkarılan şahıs mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş