Eşyalar kullanılmaz hale geldi

Alanyurt Esentepe Mahallesi’nde buzdolabından çıktığı iddia edilen yangında, bir evin içindeki eşyalar tamamen kullanılmaz hale geldi.

Yayınlama: 10.07.2015
611
A+
A-

İddiaya göre Alanyurt Esentepe Mahallesi Esenler Caddesi üzerinde bulunan Güzelevler Sitesi 1. Blok Daire 9’da, buzdolabından kaynaklanan yangın meydana geldi. Yangın bir anda bütün evi sarmaya başladı. Mutfak balkonundan dumanların çıkmasının ardından, site sakinleri durumu 110 İtfaiye Ekipleri’ni aradı. Olay yerine gelen 112 İtfaiye Ekipleri, daireye girerek müdahale etmeye başladı. Bütün evi saran yangın, kısa sürede söndürülse de eşyalar kullanılmaz hale geldi. Dairenin sahibi Kemal Baştürk’ün olay anında evde olmadığı tespit edildi. Daha sonra durumu kendisine bildirilen Baştürk, yangın sonrası dairesini kontrol etti.

 

SİTE SAKİNLERİ BLOK ÖNÜNDEN AYRILMADI






Yangının balkon kısmından dışarıya taşması ile birlikte site sakinleri büyük panik yaşadı. Yangının İtfaiyeye haber verilmesinin ardından itfaiye ekipleri gelene kadar site sakinleri 1. Blok’un önünden ayrılmadı. İtfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından ise site sakinleri yine olay yerinden ayrılmayarak, olanları tedirgin bir şekilde izledi.

 

İTFAİYE’Yİ ARIYORUZ BURSA ÇIKIYOR

Basın mensuplarını olay yerinde gören site sakinleri, 110 İtfaiye ekiplerini arayınca Bursa’nın kendilerine cevap verdiklerini belirtti. Yol tarifini bir türlü anlamadıklarını belirten site sakinleri, İnegöl’e direk bağlanma olasılığının artık gündeme gelmesini istedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş