Kavgada kendi silahıyla vuruldu

İnegöl’de önceki akşam yaşanan olayda alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada boğuşma sırasında silah çeken şahıs kendi tabancasıyla vurularak ağır şekilde yaralandı.

Yayınlama: 04.06.2014
735
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre olay, önceki akşam saat 20.15 sıralarında Sinanbey Mahallesi Muratbey Caddesi üzerinde bir oto kiralama firmasında meydana geldi.

 

İddiaya göre, aralarında araç kiralama meselesi yüzünden alacak verecek davası bulunan Ender G. ile Recep D. işyeri için tartışmaya başladı. Tartışma, bir süre sonra işyerinin dışına taştı. Bu sırada Recep D., yanında bulunan silahı çıkarıp Ender G’ye doğrultu. Ender G., Recep D’nin elinden silahı almak için hamle yaptı. Boğuşma sırasında silah bir anda ateş aldı. Silah sesiyle birlikte kavga sona ererken, yaralanan silahı çeken Recep G. kendi tabancasından çıkan mermiyle yaralanarak kanlar içerisinde yere yığıldı. Ender G., Recep D’nin vurulduğunu anlayınca yoldan geçen bir aracı durdurup yaralı şahsı özel otomobille İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirdi.






 

Acil serviste yapılan ilk müdahale sonrası yarlı Recep G., ameliyata alındı. Silahlı yaralama olayına karıştığı iddia edilen Ender G. ise yaralıyı hastaneye bıraktıktan sonra polis tarafından gözaltına alındı. Yaralı Recep D’nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş