Hastanelik eden döner temiz çıktı

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmut Doğru, Akhisar Mahallesinde yaklaşık 30 kişinin hastanelik olduğu dönercinin aklandığını belirtti.

Yayınlama: 20.08.2015
720
A+
A-

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmut Doğru, 10 Ağustos´ta meydana gelen olay da dönerciden alınan numunede sorun çıkmadığını bildirdi.

 

10 Ağustos 2015 tarihinde Akhisar mahallesinde faaliyet gösteren dönerciden yedikleri döner yüzünden hastanelik olduğu iddia eden vatandaşların ardından harekete geçen İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri tarafından dönerden numune alınmıştı.






 

ANALİZLERİ TEMİZ ÇIKMIŞTIR

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmut Doğru, alınan numunenin laboratuvar sonuçlarını açıkladı. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmut Doğru, “Akhisar mahallesinde faaliyet gösteren dönerci de 10 Ağustos 2015 tarihinde müdürlüğümüzce alınan numunelerin Bursa Gıda ve Yem Merkez Araştırma Enstitüsüne gönderilmiş olup, gelen analiz sonuçlarında herhangi bir olumsuz duruma rastlanılmamıştır. Sonuçta işletmeden alınan tavuk dönerin bakteri yönünden yapılan analizleri temiz çıkmıştır” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş