İş kurmak için mi çaldılar?

İnegöl’de yaşanan hırsızlık vakalarına bir yenisi daha eklendi. Ancak hırsızlar bu kez altın, para veya ziynet eşyaları yerine, koltuk imalathanesindeki araç ve gereci çaldılar.

Yayınlama: 07.04.2014
902
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre olay, Cuma gecesi meydana geldi. Mahmudiye Mahallesi Bakırcı sokakta bulunan bir koltuk imalathanesine işyerinin camını kırarak giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, içeride bulunan yaklaşık 3 bin TL değerindeki 2 adet iskelet tabancası, 1 adet spiral makinesi ve 1 adet şinyali alarak kayıplara karıştı.

 

Cumartesi sabahı saat 08.00 sıralarında işyerine gelen firma sahipleri, malzemelerin eksik olduğunu fark etti. Bir süre işyerinde kayıp tabanca ve ekipmanları aradıktan sonra camın kırık olduğunu fark eden işyeri sahipleri, durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri hırsızlık olayının meydana geldiği imalathanede incelemelerde bulundu. Hırsızlık olayını gerçekleştiren kişi veya kişilerin bulunması için çalışma başlatıldı.






 

Öte yandan, çevredeki esnaf ise bu bölgede geceleri alkol ve uyuşturucu madde kullanıldığını, akşam saatlerinde işyerlerine dahi gelmeye çekindiklerini söylediler. Hırsızlığı da bu bölgede alkol veya uyuşturucu kullanan kişilerin yapmış olabileceğinden şüphelenen vatandaşlar, akşamları botanik park ve Osmanbey Caddesi arasında kalan bölgede emniyet ekiplerinin devriyelerini arttırmasını talep ettiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş