İnegöllü iş adamı ölü bulundu

İnegöl’de ikamet eden, Antalya’da Orman ürünleri ticareti yapan İş Adamı Enver Dündar Antalya’da evinde bıçaklanarak öldürüldü.

Yayınlama: 12.12.2014
1.090
A+
A-

Antalya’nın Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi Fikri Erten Caddesi üzerindeki bir apartmanın ikinci katında meydana gelen olayda, orman ürünleri ticareti yapan İnegöl’de ikamet eden 50 yaşındaki Enver Dündar’dan uzun süre haber alamayan arkadaşı, evine geldi. Kapıyı defalarca çalan Dündar’ın arkadaşı haber alamayınca, durumu polise bildirdi. Polis çilingir eşliğinde eve girdiğinde Dündar’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan Dündar’ın öldüğü belirlendi.

 

SURİYELİ AİLEYİ KARŞI DAİRESİNE YERLEŞTİRDİ






Evli ve 1 kız çocuk babası Dündar’ın 2 TIR’ı ile İnegöl ile Antalya arasında orman ürünleri ticareti yaptığı ve Suriyeli aileye yardım ettiği öğrenildi. Dündar’ın bir ay önce, yanında çalışan Suriyeli aileyi kiracı olarak kendi evinin karşısındaki daireye yerleştirdiği ve iş verdiği kaydedildi.

 

GÖZALTINA ALINDILAR

Polis cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, Suriyeli genç çifti gözaltına aldı. Öte yandan Dündar ve Suriyeli ailenin kaldığı dairenin kapılarına şerit çekilerek mühür vuruldu. Çevresi tarafından hayırseverliği ile bilinen Dündar’ın cenazesi ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

 

CENAZESİ KÖYÜNDE DEFNEDİLDİ

Dündar’ın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan yakınları tarafından alınarak Bilecik’in Pazaryeri ilçesi Bahçesultan köyüne getirildi. Cenaze, köy camisinde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş