Kardeşinin evinde yakalandı

4 Ocak 2015 tarihinde G.E.’ye yapılan silahlı saldırı zanlısı olan G.A. firarının 170. gününde kardeşinin evine yapılan sabah baskını sonucu yakalandı.

Yayınlama: 24.06.2015
631
A+
A-

İnegöl’de 4 Ocak 2015 tarihinde yaşanan kalaşnikoflu saldırı olayıyla ilgili aranan şahıs tam 170 gün sonra yakalandı.

 

OLAY






Edinilen bilgiye göre olay, 4 Ocak 2015 tarihinde İnegöl-Alanyurt yolu üzerinde meyanda geldi. İddiaya göre İnegöl’de restoran işletmeciliği yapan G.E. ile birlikte iki kişinin daha içinde bulunduğu 16 xx 333 plakalı özel otomobile, İnegöl’den Alanyurt istikametine doğru seyir halindeyken yanından geçen bir araçtan kalaşnikof silah ile yapılan saldırıya maruz kalmıştı. Özel otomobil kalaşnikofla kurşun yağmuruna tutulurken, kurşunların hedefi olan G.E.’nin içinde bulunduğu özel otomobilden de saldırganlara tabancayla karşılık verilmişti. Meydana gelen olayda G.E.’nin içerisinde bulunduğu otomobile yaklaşık 20 kurşun isabet ederken otomobilin arka koltuğunda bulunan G.E., sırtına ve bacağına isabet eden kurşunlarla ağır şekilde yaralanmıştı. Olayın hemen ardından şoförü tarafından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan G.E., yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

 

SON DURAĞI YİNE İNEGÖL OLDU

Olayın şüphelisi olan G.A. ise saldırının ardından kaçarak kayıplara karıştı. Şahsın yakalanması için teknik takip başlatan Emniyet ekipleri gerçekleştirilen takip sonucunda Türkiye’nin çeşitli illerini gezdiği tespit edilen sanığın, geçtiğimiz günlerde İnegöl’e geldiği bilgisine ulaştılar.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İnegöl’e bağlı Yeniceköy Mahallesi’nde kardeşinin evinde saklanan G.A.’nın yakalanması için Özel Harekât Ekipleri tarafından operasyon gerçekleştirildi. 170 gündür her yerde aranan G.A., operasyon sonucu kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şahıs Özel Harekât ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri arasında İnegöl Adliyesi’ne çıkarıldı. Hâkim karşısına çıkan şahıs daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş