Kornadan korkunca kaza yaptılar

İnegöl’de dün meydana gelen ilginç kazada kamyonun korna sesinden korkan otomobil sürücüleri birbirlerine çarparak kaza yaptılar.

Yayınlama: 11.04.2014
897
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre kaza, dün saat 14.45 sıralarında Ertuğrulgazi Caddesi üzerinde meydana geldi. Zafer Caddesinden Ertuğrulgazi Caddesi’ne çıkış yapan sürücüsü Metin Y.(61) idaresindeki 16 PD 832 plakalı otomobil, Ertuğrulgazi Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan 16 F 1510 plakalı Celal G.(32) yönetimindeki hafif ticari araçla çarpıştı.

 

İddiaya göre, Ertuğrulgazi Caddesinde seyir halinde bulunan bir kamyonun korna çalması sonucu iki araç sürücüsünün panik yapıp aniden hareket etmesi sonucu kaza meydana geldi.






 

Çarpma sonucunda her iki aracın sürücüsü de yaralanırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücülere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Metin Y. ve Celal G., daha sonra ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Öte yandan, bu kazanın meydana geldiği dakikalarda Ertuğrulgazi Caddesi’ndeki bir sonraki kavşakta da iki araç kaza yaptı. Araçların maddi hasar gördüğü bu kazada şans eseri yaralanan olmadı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş