Minik kedi çarşıyı birbirine kattı

Geçtiğimiz gün İnegöl Kültür Sarayı önünde gerçekleşen olaydai minik kedi topalmda 5 araç içine girerek, itfaiye ekiplerini terletti.

Yayınlama: 12.06.2015
633
A+
A-

5 aracın sırasıyla motor kısmına giren yavru kedi, İtfaiye ekipleri ve vatandaşları terletti. Sabah aracını çalıştırmak için gelen sürücü aracın ön camına asılan not kağıdındaki uyarı yazısını görünce, aracı çalıştırmaktan vazgeçti.

 

DİKKAT!!! ARABAYI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE KAPUTA BAKIN! KEDİ SESİ GELİYOR!”






Edinilen bilgilere göre; dün saat 12.00 sıralarında Elektrik sokaktaki park halindeki aracına yönelen sürücü Bilal Ergün, aracın ön camında yazılı kağıt dikkat çekti. Kağıt üzerinde yazan “Dikkat!!! Arabayı çalıştırmadan önce kaputa bakın! Kedi sesi geliyor!” uyarıya dikkate alan sürücü İnegöl İtfaiyesine haber verdi.

 

İTFAİYE EKİPLERİNİ ARAYARAK YARDIM İSTEDİM

Olayı anlatan sürücü Bilal Ergün, “Öğle saatlerinde aracımı çalıştırmak için geldiğim de camda asılı not dikkatimi çekti. ‘Dikkat!!! Arabayı çalıştırmadan önce kaputa bakın! Kedi sesi geliyor!’ yazılı nottan hareket ederek araçtan gelen sesi dinlediğim de kedinin halen motor kısmında sıkıştığını fark ettim. İtfaiye ekiplerini arayarak yardım istedim” dedi.

 

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma ekipleri, aracın motor aksamında mahsur kalan kediyi çıkarmak için uzun uğraş verdiler. Aracı askıya alıp aracın hem altından hemde üstünden sıkışan kediyi çıkarmak için çabalayan İtfaiye ekipleri, ellerindeki materyallerle kediyi çıkarmak için mesai harcadılar.

 

İtfaiyeyi gören çevredeki vatandaşlar da aracın etrafına doluşarak meraklı gözlerle araçtaki kediyi kurtarma operasyonunu izlediler.

 

5 ARACA GİRDİ

Aracın motor aksamından çıkan kedi yavrusu bu seferde çevredeki vatandaşların yoğunluğundan korkarak hemen arkadaki aracın motor kısmına girdi. İtfaiye ekipleri bu seferde de bu araçtan kediyi çıkarmak için çaba harcadı. Kısa süre içinde o araçtan da çıkar kedi koşarak aynı sokak üzerindeki diğer otomobilin motor kısmına girdi. İtfaiye ekipleri 3. Araca da giren kediyi çıkarmak için seferber oldular. Araç yine askıya alınarak alttan ve üstten kediyi çıkarmak için operasyon yapıldı.

 

Özel otomobilin motorundan çıkan ürkek kedi yavrusu bu seferde sokağın diğer kısmındaki park halinde olan hafif ticari aracın motor kısmına girdi. Bir türlü durdurulamayan kedinin bu araçtan da çıkarılması için çaba sarf edildi. 4. Araçtan da çıkan minik kedi hemen arkadaki hafif ticari aracın motor kısmına girdi. 5. araca da giren kediyi gören İtfaiye ekipleri ve vatandaşlar pes etti. kısa uğraşlar sonucunda bu araçtan da çıkan minik kedi, kaçarak kayıplara karıştı. 1 saat süren operasyonlar sonucunda vatandaşlar ve itfaiye ekipleri yoğun ter döktü.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş