Öğrenciler yararına kermes

Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği tarafından Özel İnegöl Mahmudiye Erkek Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi doğrultusunda dün, yurt bahçesinde kermes düzenlendi.

Yayınlama: 27.04.2016
549
A+
A-

 

Dün saat 11.00’de Hamidiye Mahallesi Kurtuluş Sokak numara 13 adresinde bulunan Özel İnegöl Mahmudiye Erkek Öğrenci Yurdu bahçesinde düzenlenen kermese Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Şube Müdürü Mustafa Karaaslan, Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği Başkanı Ramazan Aydoğan ile vatandaşlar katıldı.

 






Kurdele kesimi öncesinde bir konuşma yapan İnegöl Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği Başkanı Ramazan Aydoğan, “Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneğinin bünyesinde bulunan Mahmudiye Erkek Öğrenci Yurdumuzun geleneksel hale getirmiş olduğu, bilhassa hanımların emeklerinin çok olduğu kermes programının açılışında bir arada bulunmaktayız. Burada öğrenim görmekte olan öğrenci kardeşlerimiz, talebe arkadaşlarımızın her türlü iaşesinin teminini üstlenmiş olan Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği Yönetim Kurulunun organize ettiği bir kermes programındayız. Kermesimizin açılışına katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

GERÇEKTEN ŞİDDETLE BUNA İHTİYAÇ VAR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Hayırlı işlere öncülük etmesi için burada abilerimizin, kardeşlerimizin, özellikle hanımefendilerin gayretleriyle bir kermes organizasyonu oluşturuldu. Elimizden geldiğince bu tür organizasyonlara katılmaya çalışıyoruz. Günümüz Türkiye’sinde yetişmiş kaliteli insanların önemini gerçekten anlatmaya gerek yok. Gerçekten şiddetle buna ihtiyaç var. Ve gerçekten geleceğimiz olan yavrularımızın hem Kuran-ı Kerim ilimleriyle alakalı hem de diğer ilimlerle alakalı ciddi eğitilmesi ve yetiştirilmesi gerekiyor. Şu da bir vaka; en iyi doktorları, en iyi mühendisleri, en iyi siyaset adamlarını yetiştirebilirsiniz ama yüreğinde insan sevgisi ve içinde Allah korkusu yoksa yetiştirdiğiniz neslin hiçbir kıymeti yok. Dolayısıyla misyonunuz itibariyle zor bir göreve talip olmuşsunuz. Allah kolaylık versin. Bizimde bütün heyecanımız ve gayretimiz bu doğrultudadır. Bundan zerre miskal şüpheniz olmasın. Ben bu işte emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Basın mensubu arkadaşlarımız aracılığıyla da tüm ilçe halkımıza da çağrıda bulunuyorum; nihayetinde buradan öğrencilerin, ihtiyaç sahiplerinin iaşeleri karşılanacak. İnşallah bol ve bereketli bir kermes olur” şeklinde konuştu.

 

Duanın ardından kurdele kesimiyle Gıda, Giyim, Züccaciye, Mobilya ve Çeyizlik eşyaların yer aldığı kermes izlenime açıldı. Açılışta açık artırmayla bir koç satıldı.

 

6 MAYIS’A KADAR AÇIK KALACAK

Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği tarafından Özel İnegöl Mahmudiye Erkek Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi doğrultusunda düzenlenen kermesin 6 Mayıs 2016 Cuma gününe kadar açık kalacağını belirtildi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş