Paraları çalıp kayıplara karıştı

Orhaniye Mahallesi’nde çalışanların bir anlık dalgınlığından faydalanan hırsız, kasadaki paraları çalıp kayıplara karıştı.

Yayınlama: 20.05.2014
686
A+
A-

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 16.00 sıralarında Orhaniye Mahallesi Osmanbey Caddesi Kavşağı mevkiinde bir işyerinde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen kişi, çay içme bahanesiyle Ü.K.’ya ait işyerinin önüne oturdu. İşyeri çalışanlarının bir anlık dalgınlığından faydalanan hırsız, iddiaya göre işyerinde kimsenin olmamasını fırsat bilerek kasadaki paraların tamamını aldı. Seri bir şekilde paraları alıp işyerinden uzaklaşan hırsız, sırra kadem bastı.

 

GÜVENLİK KAMERALARINDAN KAÇAMADI






İşyeri çalışanları, bir süre sonra olayı fark ederek durumu emniyete bildirdi. Hırsızlığın yapıldığı bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri, kasadaki paraları çaldığı iddia edilen şahsın çay içtiği bardağın üzerinde parmak izi çalışması yaptı. Diğer yandan hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi. Emniyet ekipleri parmak izi sonuçları ve güvenlik görüntülerinin incelenmesinin ardından hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş