TÜNEL GİRİŞİNE DİKKAT

Duble yollar ve kavşak düzenlemeleri ile kaza oranında büyük düşüş yaşanan Mezitler bölgesinde yeni bir kara noktası ortaya çıktı.

Yayınlama: 02.05.2014
1.109
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre kaza, Çarşamba akşamı saat 19.30 sıralarında Bursa- Ankara yolu Mezitler mevkiinde meydana geldi.

 

DİREKSİYON HÂKİMİYETİNİ KAYBEDİNCE SU KANALINA UÇTU






Bilecik’te öğretmenlik yapan 41 yaşındaki Yılmaz Yıldız, 1 Mayıs tatilini fırsat bilerek eşi ve 2 çocuğu ile birlikte tatilini Bursa’daki akrabalarının yanında geçirmek üzere yola çıktı. Yılmaz Yıldız yönetimindeki 11 AE 936 plakalı otomobil, Mezit Tüneli yakınlarında viraja girdiği sırada yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hâkimiyetini kaybedince, otomobil yol kenarında bulunan su kanalı uçtu. Otomobil su kalanında ters şekilde dururken, kazada otomobil sürücü Yılmaz Yıldız (41) ile birlikte eşi Müzeyyen Yıldız (39) çocukları Enes Yıldız (4) ve Hatice Rana Yıldız (13) yaralandı.

 

ÖN KOLTUKTAKİLER ARACA SIKIŞTILAR

Yoldan geçen vatandaşlar, kazayı görünce yardım etmek için durdu. Ancak kanala uçan otomobildeki sürücü ve yanında oturan eşi bulundukları yerde sıkışmıştı. Durum hemen jandarma, 112 acil servis ve arama kurtarma ekiplerine bildirildi. Bu sırada aracın arka koltuğunda oturan Enes ile Hatice Rana Yıldız, vatandaşlar tarafından bulundukları yerden çıkartılarak özel otomobille İnegöl Devlet Hastanesi acil servisinde getirildi.

 

BİR KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Otomobilde sıkışan sürücü Yılmaz Yıldız ve ve eşi Müzeyyen Yıldız, olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi arama kurtarma ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. İki yaralı da sağlık görevlilerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Müzeyyen Yıldız’ın sağlık durumunun ağır olduğu, diğer 3 yaralının ise hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Öte yandan su kanalına düşen otomobil de kurtarıcı yardımıyla olay yerinden kaldırılarak otoparka çekildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş