Yanlışlıkla vuruldular!

İnegöl’de Cumartesi günü 2. el oto pazarının otoparkında meydana gelen olayda tüfeğin yanlışlıkla ateş alması sonucunda olay sırasında otoparktan geçmekte olan anne ve iki çocuğu etrafa saçılan saçmalar nedeniyle yaralandı.

Yayınlama: 28.04.2014
729
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre olay, Cumartesi günü saat 12.45 sıralarında Mer-Pa Pazar yerinde kurulan ikinci el pazarının otopark kısmında meydana geldi. İddiaya göre Murşit Ş.(62) ruhsatlı tüfeğini satmak için pazara getirdi. Bu sırada tüfeği almak isteyen bir şahıs, incelediği sırada silahı kurdu. Murşit Ş, silahı tekrar şahsın elinden aldıktan sonra kurulu olduğunu fark etmedi. Bu sırada Murşit Ş., tüfeği yere doğru tutarken yanlışlıkla tetiğe bastı. Silahın aniden ateş alması sonucu yerde seken saçma mermileri yoldan geçen 32 yaşındaki Derya Ç. ve yanındaki iki kızı Gülten Ç.(12) ile Selinay Ç.’ye(7) isabet etti.

 

Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden saçma mermileri ile yaralanan anne ve iki kızı, silahın sahibi Murşit Ç. tarafından olay yerindeki bir vatandaşın özel aracıyla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Olay yerindeki vatandaşlar silah sesiyle paniğe kapılırken, durum hemen polise bildirildi. Pazar alanına gelen emniyet ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, Murşit Ş’de hastanede emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan yaralılar Derya Ç. ve kızları Gülten Ç. ile Selinay Ç’nin hayati tehlikeleri bulunmadığı öğrenildi. Yaralılar İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.






 

Öte yandan, Murşit Ç’nin olay sonrası tüfeği aracının bagajına bırakarak otomobili kilitlediği öğrenildi. Polis, Pazar otoparkında bulunan aracı kurtarıcı yardımıyla kaldırarak emniyete götürdü. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş