Yasak Aşk’ta ilk duruşma

Şubat ayında Boğazköy Barajı mevkiinde meydana gelen ve yasak aşk cinayeti olduğu iddia edilen davanın ilk duruşması gerçekleştirildi.

Yayınlama: 14.07.2014
848
A+
A-

Görülen duruşmada ifade veren davanın sanığı Ayet Ç., maktul Nail Soykan’ın eşi ile herhangi bir duygusal bağlantısının olmadığını beyan ederek, konunun yanlış anlaşılma sonucu bu noktalara geldiğini beyan etti.

 

SİLAHLA ŞAHSA ATEŞ ETMEYE BAŞLADIM






Nail Soykan’ın eşi H.S ile aralarında herhangi bir duygusal bağlantının olmadığını, şahsın kendi kız kardeşinin arkadaşı ve aynı zamanda kendisinin iş arkadaşı olduğunu belirten Ayet Ç. “H.S ile sadece arkadaşça mesajlaşmalarımız oldu. Nail S., eşi H.S’nin telefonundan mesajlarımızı görünce beni aramaya başladı. Birçok kez farklı noktalarda buluşmaya davet etti. Beni en son aradığında Alanyurt’ta buluşmak istediğini söyledi ve beni çağırdı. Kozluca yolundan çıkarak aracımla buluşma noktasına gittim. Bir süre bekledim fakat Nail S. buluşma noktasına gelmedi, bende buluşma noktasından ayrıldım. Aracımla buluşma noktasından çıktıktan bir süre sonra Nail S. ile karşı karşıya geldim ve aracıyla beni takip etmeye başladı. Aracın camından bana tüfek gösterdi. Boğazköy barajının orada ikimizde araçlarımızdan indiğimiz sırada Nail S. tüfeğe sarılınca bende belimdeki silahla şahsa ateş etmeye başladım” dedi.

 

Mahkeme heyetinin aldığı kararda olay yeri keşfi yapıldıktan sonra sanık, 6 Ağustos 2014 Çarşamba günü tekrar mahkeme heyeti karşısına çıkacak.

 

OLAY;

Edinilen bilgiye göre olay; İnegöl’e bağlı Kozluca Köyü’nde meydana geldi. Kozluca Köyü’nde oturan Nail S., önceki gece eşi H.S.’nin cep telefonuna gelen mesajla aynı fabrikada çalıştığı arkadaşı A.Ç. ile  ilişkisi olduğunu öğrendi. Sinir krizi geçiren öfkeli koca, eşinin telefonundan A.Ç.’yi arayarak Hamzabey Köyü yakınlarında Boğazköy Barajı mevkiine çağırdı. Baraj yakınlarında buluşan ikili arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında üzerinde taşıdığı tabancayı çıkaran A.Ç., Nail S.’yi kurşun yağmuruna tuttu. Vücuduna 6 kurşun isabet eden Nail S. olay yerinde yaşamını yitirirken, A.Ç. ise otomobille kaçtı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş