Yine ağaca çıktı

Geçtiğimiz hafta İnegöl’de yaşanan olayda denetimler sırasında motosikleti bağlandığı için ağaca çıkan intihar girişimde bulunan vatandaş ikna edilerek ağaçtan indirilmişti. Aradan geçen 4 günün ardından Mustafa A. isimli şahıs kendisine verilen sözlerin yerine getirilmediği iddia ederek yine ağaca çıktı.

Yayınlama: 28.04.2014
831
A+
A-

Geçtiğimiz hafta Salı günü Mahmudiye Mahallesi Kasımefendi Caddesi üzerinde emniyet ekiplerinin yaptığı motosiklet uygulaması sırasında, Mustafa A. (33) isimli şahıs 31 LV 581 plakalı motosikleti ile trafik ekiplerince durdurulmuş ve 420 promil alkollü olup aynı zamanda ehliyeti olmadığı için motosiklet bağlanmıştı.

 

MOTOSİKLET GELİNCE AĞAÇTAN İNMİŞTİ






Motosikletinin bağlanmasına ve ceza yazılmasına kızan Mustafa A., uygulama yapılan kavşakta bulunan 20 metrelik çınar ağacına çıkarak intihar etmek istemişti. Polisin, itfaiye ekiplerinin, vatandaşların ve İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz’ın ağaçtan inmeye ikna etmek için büyük çaba sarf ettiği Mustafa A., 2 buçuk saatlik ikna çabalarına rağmen indirilememişti. Polis, çareyi bağlanan motosikleti olay yerine geri getirmekte bulmuştu. Ancak Mustafa A. çıktığı ağaçta inince motosikletine yeniden el konuldu.

 

BU KEZ GAZETECİLERİN GELMESİNİ İSTEDİ

Bu yaşananlar sırasında kendisini ikna etmek için verilen sözlerin tutulmadığını iddia eden Mustafa A., olaydan 4 gün sonra, Cumartesi akşamı yine aynı ağaca çıktı. Ancak bu defa hazırlıklı olan şahıs, ilk ağaca çıktığı gün tepki gösterdiği gazetecilerin gelmesini istedi. Daha önceden kendi el yazısıyla hazırladığı büyük kağıdı ağaca asan Mustafa A., ağaca çıkma sebeplerinin o kağıtta yazılı olduğunu söyledi. Gazetecilerin kâğıdı çekmesini isteyen şahsın ağaca astığı kâğıtta yazanlar ise dikkat çekti.

 

VERİLEN SÖZLERİN TUTULMADIĞINI İDDİA ETTİ

Mustafa A, altına adını yazıp imzasını da attığı kâğıtta kendisine verilen sözlerin tutulmadığını belirterek şu ifadelere yer verdi: Bahattin Korkmaz, nerde kaldı verdiğin sözler. Sayın Emniyet Amirim Ahmet Kurt ve çatlak Mehmet amirim, bunu yapmaya siz mecbur bıraktınız beni. Gece gündüz uyku uyuyamıyorum. Psikolojimi bozdunuz. Bugüne kadar benim motosikletim hataya düşmedi. Yeri geldi gecem gündüzüm olmadı. Ben 50 yıl hapis cezası alsam da umurumda değil. Kimse beni yanlış anlamasın. İnsanlar benimle dalga geçmeye başladı. Ben bunu kabullenemiyorum. Ben kafamda olanı her zaman yapmışımdır. Hiçbir zaman pişmanlık duymadım, duymamda. Sayın Belediye Başkanı Alinur Aktaş ismim geçilmiş. Ben senin yeğeninim doğru mudur? Ama şu bir gerçektir senin ismini kullanarak hiçbir yerden market veya lokantadan ben bu kişinin yeğeniyim diye falan diyerek alışveriş yapmadım.

 

YAZDIKLARINI GAZETECİLER FOTOĞRAFLAYINCA AĞAÇTAN İNDİ

Kâğıda yazdığı cümlelerde insanların kendisiyle alay etmesine kızdığını belirten şahsın, yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle alay konusu olduğu da ortaya çıktı. Çevresindeki insanların bu durumu alay konusu etmesine tepki gösteren Mustafa A, ağaca astığı kâğıdı gazetecilerin fotoğraflamasının ardından ağaçtan indi. Mustafa A., ekip otosuna bindirilerek karakola götürüldü.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş