Gençlik Merkezi’nde ney dinletisi

İnegöl Gençlik Merkezi ney kursu öğrencileri, hazırlanan programla ney dinletisinde bulundu. Programa katılan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Gençlik Merkezi’nde açılan kurslara yaklaşık 611 kişinin başvuru yaptığını ama şu anda 288 kişiye hizmet verdiklerini ifade etti.

Yayınlama: 29.12.2014
745
A+
A-

İnegöl Gençlik Merkezi ney kursu öğrencileri, eğiticileri ile birlikte hazırladıklarını programla ney dinletisinde bulundu.

 

BİR ÇOK ALANDA HİZMET VERMEYE ÇALIŞIYORUZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “Bu faaliyetlerle ilgili kısa bilgiler vermek istiyorum. İnegöl olarak her alanda halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Tabiî ki kültür sanat faaliyetlerimiz bizler için çok önemli. Sağlıklı toplumlarında aslında kaçınılmaz ihtiyaçları. Takdir edersiniz ki İnegöl’de hem genç nüfusumuz çok fazla hem de yetişkin nüfusumuz şu anda 240 bin, 250 bin seviyelerine ulaşmış durumda. Bundan ötürü de bu boşluğu doldurmamız gerekiyor. Bir taraftan İnesmek Kursları, Bir taraftan enstrüman kurslarımız, bir taraftan koromuz çok yönlü olarak bir çok alanda hizmet vermeye çalışıyoruz. Burada daha önce açmış olduğumuz enstrüman kurslarımız vardı biliyorsunuz. Bağlama, ney, klarnet, gitar, ritim şeklinde. Yaklaşık 611 başvuru olmuştu ama biz şu anda 288 kişiye hizmet verebiliyoruz. Ama bunları tabiî ki belirli bir plan dâhilinde inşallah önümüzdeki haziran ayına kadar kurslara alacağız” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş