Özdilek’in miniklerinden unutulmaz gece

Özdilek AVM Kültür Sanat Atölyesi Drama Kulübü öğrencilerinin hazırladığı skeçler önceki akşam düzenlenen bir programla sahnelendi. Öğrencilerin gösterdikleri performans büyük alkış aldı.

Yayınlama: 03.06.2014
987
A+
A-

Özdilek AVM Kültür Sanat Atölyesi Drama Kulübü öğrencisi çocukların yıl boyunca aldığı eğitimler sonucu meydana getirilen 25 skeçten oluşan gösteri velilerin beğenisine sunuldu.

 

ÇOCUKLARIMIZIN YETENEKLERİNİ ÖN PLANA ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORUZ






Özdilek AVM olarak Kültür Sanat Atölyesi adı altında bir tiyatro kulüplerinin olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Özdilek Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü Alim Durmaz şunları söyledi: Yaklaşık 3 yıldır bu tiyatro kulübümüz 80 civarı çocuk ile eğitim öğretim programı yapmaktadır. Bu programı da sene sonunda çocuklarımıza salonda sunum yaptırarak sonuçlandırmaktayız. Bu eğitimin amacı çocuklarımızın geleceğe daha doğru bir şekilde hazırlanması ve geleceğe emin adımlarla gitmesidir. Biz de Özdilek olarak buna destek olmaya çalışıyoruz. Bunu sosyal bir aktivite olarak kullanıyoruz. 3 yıldır aşağı yukarı bu etkinliği yapıyoruz. Etkinlikte her dönem 80-90 civarı çocuk oluyor. Bu çocuklarımızda diksiyonu, seslerin nasıl kullanılması gerektiğini, jestleri, mimikleri, her şeyi 2 tiyatro hocamız eşliğinde veriyoruz. En sonunda bu şekilde sunumlar yaptırıyoruz. Bizim amacımız sadece alışveriş merkezi olmak değil aynı zamanda bir yaşam merkezi olup bölgemize de sosyal anlamda katkı sağlamaktır. Bizler bunu yapmaya çalışıyoruz. Bizlere destek olan velilerimize, bu etkinlik içerisinde yer alan Drama Tiyatro Kulübü çocuklarına sonsuz teşekkür ediyorum. Hepsi sağ olsunlar var olsunlar. Bizler de bu etkinliğimize her sene devam edeceğiz. Çünkü inanıyoruz ki bizim Türk çocuklarımız daha akıllıdır, daha zekidir. Sadece bunun ön plana çıkarılması lazım. Bizler de buna destek vermeye çalışıyoruz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş