Çocuklardan Sevimli Tilki’ye tam not

İnegöl Belediyesi mayıs ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Sevimli Tilki” adlı animasyon çocuk filmini İnegöllü minik hayranlarıyla buluşturdu.

Yayınlama: 16.05.2016
872
A+
A-

 

Ailelerin, sinema keyfini çocukları ile birlikte yaşamaları ve özellikle çocukların katılımlarıyla İnegöl’de sinema kültürünü yaygınlaştırma adına düzenlenen animasyon film etkinliği büyük bir beğeni ile izlenildi.

 






Bir parçada olsa hayatı daha iyi tanıyabilmeleri ve anlayabilmelerine yardımcı olan bu güzel aktiviteyi ailelerin katılımıyla izleyen çocuklar bol kahkahalı ve eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar.

 

Mobilya Müzesi Konferans salonunda gösterimi gerçekleştirilen animasyon filmi ile hayvan dostlarının maceraları ön plana çıkartılarak çocukların doğaya karşı bakış açılarına farklı bir pencereden bakmaları sağlanırken, özellikle önemli yıldızların seslendirme yaptığı filmde Ajan F.O.X.’un Havuç Şehri’nde başından geçenleri keyif içinde izleyen çocukların mutluluğuna diyecek yoktu.

 

Gösterimi yapılan film sonrası veliler çocukları için gerçekleştirilen bu tür organizasyonlar için İnegöl Belediyesine teşekkür ettiler.

 

Recep DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş